hola

L’Aula del Parc programa el diumenge 18 d’abril el taller Art i Ciència a la Riera mitjançant el qual els participants tindran l’oportunitat de sentir la riera de Caldes ben a prop. L’artista Julie i la científica Chelo ajudaran els assistents a conèixer la vida que hi ha dins l’aigua mitjançant els macroinvertebrats, que serviran d’indicadors per descobrir l’estat de salut de la Riera. Aquesta activitat dona el tret de sortida a una nova temporada de l’Aula del Parc.

El regidor de Medi Ambient, Joan Martínez, explica que el taller consisteix en una visita a la riera, on hi haurà “diverses mostres que permetran que els participants puguin veure quin tipus de vida hi ha a la riera a través dels macroinvertebrats”. L’objectiu d’aquesta activitat és que les famílies puguin ser conscients de la importància de la riera i que cal tenir cura d’aquest espai. Martínez detalla que “és un taller molt participatiu i que les persones que assisteixin descobriran la vida que hi ha dins l’aigua de la riera, un lloc on passen coses i que tenim a tocar del nostre municipi”. L’activitat s’adreça a grans i petits i s’iniciarà des de l’Aula del Parc. Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar a l’adreça auladelparc@staperpetua.cat fins avui 16 d’abril. Per al desenvolupament de l’activitat es recomana portar calçat adequat per caminar i roba adequada al temps i a l’activitat i aigua per beure. A més, serà necessari portar mascareta. L’activitat es realitzarà d’11 a 13 hores i començarà des de l’edifici de l’aula.

L’Aula del Parc és l’espai que ofereix informació, divulgació i educació sobre les relacions mediambientals i sostenibles entre la ciutadania i la natura. L’aula té la voluntat de continuar oferint activitats durant els propers mesos amb noves propostes, sempre atenent les mesures sanitàries corresponents i condicionades per aquestes. El regidor de Medi Ambient manifesta que “totes les activitats seran a l’aire lliure per poder garantir el distanciament social”


Foto: Riera de Caldes / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]