hola

El passat divendres 16 d'abril es va obrir el període per demanar cita prèvia per assistir a la Jornada de Portes Obertes a les Escoles Bressol Municipals que tindrà lloc el 8 de maig de 9 a 13 hores. Per assistir-hi, les famílies hauran de demanar cita prèvia obligatòriament, contactant amb cadascú dels centres que volen visitar. Per reservar plaça a la jornada de portes obertes de l'Escola Bressol Municipal Can Folguera cal trucar al telèfon 93 560 34 06 i per l'Escola Bressol Municipal Els Pins cal posar-se en contacte al telèfon 93 574 14 43.

Durant la jornada de portes obertes l'equip educatiu informarà a les famílies del funcionament de l'escola, l'organització i ensenyarà les instal·lacions. Les famílies podran fer totes aquelles preguntes a les que vulguin donar resposta. Només podran assistir les persones adultes ja que els infants no podran entrar a l'escola aquest dia. Durant la visita caldrà dur mascareta i es mantindran totes les mesures de seguretat i higiene vigents en aquell moment. La Regidoria d'Educació ha informat que per a aquelles famílies que no puguin o no vulguin desplaçar-se a l'escola bressol podran fer una visita virtual per les instal·lacions dels dos centres educatius municipals. D'altra banda, la sol·licitud de preinscripció serà telemàtica. La presentació de sol·licituds s'ha establert entre el 10 i el 21 de maig.

La Regidoria d'Educació donarà suport a les persones que no puguin fer el tràmit en aquesta modalitat. Per a qualsevol dubte o aclariment, les famílies també es poden adreçar a la Regidoria d'Educacio, via correu electrònic educacio@staperpetua.cat o bé telefònicament de dilluns a divendres de 9 a 14 hores al telèfon 93 560 01 03. Educació recorda que és molt important respectar les dates, perquè les sol·licituds que es presentin fora d'aquest termini perdran totes les prioritats que haurien pogut tenir a l'hora d'obtenir la plaça. Els criteris de prioritat serveixen per donar una puntuació a cada sol·licitud. D'aquesta manera s'estableix l'ordre d'accés a les places de cada centre.

Ajuts a l'escolarització i de menjador de les EBM

El termini de presentació de sol·licituds d’ajuts a l’escolarització i de menjador de les escoles bressol municipals serà del 10 al 21 de maig, ambdós inclosos. No obstant, fora d’aquest període es podran atendre sol·licituds que no s’hagin pogut presentar en el termini establert de manera justificada, o bé quan es tramiten noves altes al servei d’escola bressol. Si els motius adduïts per les persones interessades no són de força major no s’acceptaran les sol·licituds fora del termini anunciat, segons ha informat l’Ajuntament. Donada la situació actual de crisi sanitària, la tramitació de la sol·licitud de subvenció per al curs 2021- 2022 serà de forma preferentment telemàtica, però es farà atenció presencial del 18 al 20 de maig, al matí, al Centre Cívic de Can Folguera. Per demanar cita prèvia caldrà trucar al telèfon de la Granja Soldevila, 93 560 01 03, entre el 3 i 7 de maig, d’11 a 18 hores.

 

Foto: Escola Bressol Municipal Els Pins / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]