hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha iniciat el procediment d'elecció del Jutge o Jutgessa de Pau de Santa Perpètua i del seu substitut o substituta. El termini de presentació de candidatures s'ha obert avui dimecres 21 d'abril i es perllongarà fins al dia 11 de maig. L'actual jutge de Pau, Serafín Cifuentes, ha anunciat que no es presentarà a l'elecció, càrrec que ha ocupat des de l'any 1995. L'alcaldessa, Isabel Garcia, es va reunir amb Cifuentes la setmana passada en un acte on va agrair-li els seus anys de servei al nostre municipi. A l'acte, que es va celebrar a l'Ajuntament, també va assistir Isidre Casanovas, que ha estat el jutge de pau substitut des de 2009.

Totes les persones que estiguin interessades a ser anomenades per aquest càrrec, poden presentar, sol·licitud al registre general de l'Ajuntament, demanant cita prèvia a l'OAC (935743234) o per registre telemàtic a través del seu tràmit dins de la seu electrònica de l'Ajuntament.

Els requisits exigits són ser major d'edat, tenir nacionalitat espanyola i no presentar cap incompatibilitat ni incórrer en cap de les causes d'incapacitat amb el càrrec que estableix la llei. Les persones interessades hauran de manifestar expressament llur voluntat d'ocupar l'esmentat càrrec i que compleixen tots i cadascun dels requisits previstos a la legislació vigent. Les sol·licituds aniran acompanyades del currículum vitae de la persona aspirant, així com d'una declaració responsable expressa que no incorre en cap causa d'incapacitat ni d'incompatibilitat.

 

Foto: L'alcaldessa amb Serafín Cifuentes i Isidre Casanovas / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]