hola

El Departament de Salut i l’Institut d’Estadística de Catalunya (IDESCAT) realitzaran, durant el primer semestre d’aquest any, l’Enquesta de Salut de Catalunya. L’objectiu és obtenir informació poblacional sobre l’estat de salut, els comportaments relacionats amb la salut i la utilització dels serveis sanitaris per part de la societat. Aquest any, Santa Perpètua de Mogoda, és un dels municipis de la regió sanitària l’àrea metropolitana Nord que participarà en el treball de camp de l’enquesta.

Segons informa el Departament de Salut, el qüestionari es portarà a terme per l’empresa IPSOS i no es realitzarà telefònicament. Una persona enquestadora degudament acreditada per Salut farà les preguntes de manera presencial al domicili de les persones que han estat seleccionades per la mostra, que podran ser o titulars o suplents. L’enquesta es realitzarà respectant les mesures de prevenció contra la Covid-19 per a que la trobada presencial sigui totalment segura. Les persones que participaran a l’enquesta rebran per correu ordinari, si és titular, o bé lliurada a mà, si és suplent, una carta informativa on s’expliquen els objectius del qüestionari, les instruccions per la seva realització i altres detalls relatius.

L’Enquesta de Salut de Catalunya es porta a terme cada any des del 2010 i s’entrevisten aproximadament unes 5.000 persones residents al territori, de totes les edats, no institucionalitzades i seleccionades aleatòriament a partir del registre oficial de població de l’Idescat. Tal com explica el Departament de Salut, és una activitat estadística de caràcter oficial i que s’emmarca dins del Pla estadístic de Catalunya vigent. Per això, les persones que han estat seleccionades tenen el deure de respondre de manera completa i verídica amb la garantia que totes les seves respostes estan protegides pel secret estadístic.

 

Foto: Santa Perpètua és un dels municipis que participarà a l'enquesta / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]