hola

El Departament de Salut i l’Institut d’Estadística de Catalunya (IDESCAT) realitzaran, durant el primer semestre d’aquest any, l’Enquesta de Salut de Catalunya. L’objectiu és obtenir informació poblacional sobre l’estat de salut, els comportaments relacionats amb la salut i la utilització dels serveis sanitaris per part de la societat. Aquest any, Santa Perpètua de Mogoda, és un dels municipis de la regió sanitària l’àrea metropolitana Nord que participarà en el treball de camp de l’enquesta.

Segons informa el Departament de Salut, el qüestionari es portarà a terme per l’empresa IPSOS i no es realitzarà telefònicament. Una persona enquestadora degudament acreditada per Salut farà les preguntes de manera presencial al domicili de les persones que han estat seleccionades per la mostra, que podran ser o titulars o suplents. L’enquesta es realitzarà respectant les mesures de prevenció contra la Covid-19 per a que la trobada presencial sigui totalment segura. Les persones que participaran a l’enquesta rebran per correu ordinari, si és titular, o bé lliurada a mà, si és suplent, una carta informativa on s’expliquen els objectius del qüestionari, les instruccions per la seva realització i altres detalls relatius.

L’Enquesta de Salut de Catalunya es porta a terme cada any des del 2010 i s’entrevisten aproximadament unes 5.000 persones residents al territori, de totes les edats, no institucionalitzades i seleccionades aleatòriament a partir del registre oficial de població de l’Idescat. Tal com explica el Departament de Salut, és una activitat estadística de caràcter oficial i que s’emmarca dins del Pla estadístic de Catalunya vigent. Per això, les persones que han estat seleccionades tenen el deure de respondre de manera completa i verídica amb la garantia que totes les seves respostes estan protegides pel secret estadístic.

 

Foto: Santa Perpètua és un dels municipis que participarà a l'enquesta / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]

Comença el període de preinscripció per a Batxillerat
18 Abr 2024 12:16 - RedaccióComença el període de preinscripció per a Batxillerat

Aquest dijous 18 d'abril s'ha iniciat el període de preinscripció per a Batxillerat. Al municipi s'ofereixen [ ... ]

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]