hola

Dues iniciatives d’innovació i transformació social de Santa Perpètua, impulsades pel CREVE i GSIS (Grup de Serveis d’Iniciativa Social) figuren al 'Recull d’iniciatives d’innovació i transformació social al Vallès Occidental' que ha publicat el Consell Comarcal. Es tracta d’una eina per donar a conèixer les diferents iniciatives d’economia social i solidària a la comarca i per potenciar el mercat en aquest sector.

La guia destaca en el camp de la mobilitat elèctrica el projecte del CREVE que amb col·laboració de la cooperativa Som Mobilitat ofereix una borsa d’hores gratuïtes a tots els veïns, veïnes, treballadors i treballadores del municipi perquè puguin provar els beneficis de la mobilitat elèctrica compartida.

En l’àmbit d’educació, formació, cooperació i exclusió social figura la cooperativa GSIS Escola Barcanova, una cooperativa mixta de treball associat i consum, que té per objecte la integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual i atendre als alumnes amb necessitats educatives especials en edat escolar d’acord amb les capacitats i possibilitats individuals, seguint criteris i objectius del sistema educatiu actual amb la modificació curricular de l’ESO.

Aquest recull es pot consultar a la web de la Xarxa d’Innovació Social del Vallès Occidental i hi consten les diferents iniciatives agrupades per temàtiques i també en relació als Objectius de Desenvolupament Sostenible.

 

Foto: Destaca el projecte de mobilitat elèctrica compartida / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]