hola

Aquest dissabte al matí les escoles bressol municipals Can Folguera i Els Pins ofereixen unes jornades de portes obertes prèvies al període de preinscripcions a aquesta etapa educativa. Per assistir-hi, les famílies han de demanar cita prèvia obligatòriament, contactant amb cadascú dels centres que volen visitar. Per reservar plaça a la jornada de portes obertes de l'Escola Bressol Municipal Can Folguera cal trucar al te lèfon 93 560 34 06 i per l'Escola Bressol Municipal Els Pins cal posar-se en contacte al telèfon 93 574 14 43.

Durant la jornada de portes obertes, que anirà de 9 a 13 hores, l’equip educatiu informarà a les famílies del funcionament de l’escola, l'organització i ensenyarà les instal·lacions. Les famílies podran fer totes aquelles preguntes per les que vulguin obtenir resposta. Només podran assistir les persones adultes ja que els infants no podran entrar a l'escola aquest dia. Durant la visita caldrà dur mascareta i es mantindran totes les mesures de seguretat i higiene vigents en aquell moment.

El regidor d'Educació, Pere García, ha explicat que les mesures Procicat limiten les visites durant la jornada de portes obertes a deu persones adultes i per això és imprescindible demanar cita prèvia.

La Regidoria d'Educació ha informat que per a aquelles famílies que no puguin o no vulguin desplaçar-se a l’escola bressol podran fer una visita virtual per les instal·lacions dels dos centres educatius municipals.

La jornada de portes obertes d'aquest dissabte es fa també perquè dilluns 10 de maig començarà el període de preinscripcions que en aquest cas serà telemàtica. La presentació de sol·licituds s'allargarà fins al 21 de maig. El regidor d'Educació subratlla que l'Ajuntament donarà suport a les persones que no puguin fer el tràmit en aquesta modalitat.

Per qualsevol dubte o aclariment, les famílies també es poden adreçar a la regidoria d’Educacio, via correu electrònic educacio@staperpetua.cat o bé telefònicament de dilluns a divendres de 9 a 14 hores al telèfon 93 560 01 03.

Les inscripcions es faran per a les escoles bressol Can Folguera i Els Pins. Pere Garcia ha insistit que estaran pendents de la preinscripció i de la matriculació definitiva per si fos necessari obrir l'escola bressol municipal L'Espiga.

Juntament amb la preinscripció també s'obrirà el període per demanar ajuts a la quota de les escoles bressol municipals, com ha recordat el regidor d'educació.

Foto: Escola Bressol Municipal Els Pins / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]