hola

 

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert fins al 31 de maig el termini per tal que les persones físiques en situació d'atur i situacions econòmiques desfavorides del municipi sol·licitin la subvenció del rebut de l'Impost sobre Béns Immobles (IBI). L'ajut consisteix en la subvenció del 50% de la quota líquida de l'impost de l'IBI de l'exercici de 2020 amb un màxim de 150 euros per habitatge. El pressupost màxim que destina l'Ajuntament per a aquestes subvencions és de 5.000 euros.

L'objectiu d'aquesta mesura és "protegir les famílies amb menys recursos i minorar la repercussió econòmica que les hi pugui suposar el pagament d'aquest impost dels habitatges, especialment en el context actual de crisi sanitària que patim", ha detallat el Consistori.

La tramitació de la sol·licitud serà de forma preferentment telemàtica a la Seu Electrònica de l'Ajuntament a causa de l'actual situació de pandèmia de Covid-19, però també es podrà realitzar presencialment mitjançant el servei de Cita Prèvia de l'Oficina d'Atenció Ciutadana, trucant al telèfon 93 574 32 34, extensions 2117 i 2131.

Per accedir a la subvenció, les persones sol·licitants han d'acreditar els ingressos nets mensuals sense superar el que estableixen les bases de la convocatòria, només disposar d'un immoble i que sigui la residència habitual, no tenir deutes pendents de pagament en període executiu amb la Hisenda Municipal i que el valor cadastral de l'habitatge no superi els 150.000 euros.


Foto: Habitatges de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Escola Bernat de Mogoda se suma a la commemoració del 25N
28 Nov 2023 09:55 - RedaccióL'Escola Bernat de Mogoda se suma a la commemoració del 25N

La comunitat educativa i les famílies de l'Escola Bernat de Mogoda s'han sumat a la commemoració del [ ... ]

La Policia Nacional intervé 80 quilos de cocaïna a Santa Perpètua i deté tres membres per tràfic de drogues
27 Nov 2023 14:16 - RedaccióLa Policia Nacional intervé 80 quilos de cocaïna a Santa Perpètua i deté tres membres per tràfic de drogues

La Policia Nacional ha detingut a Santa Perpètua de Mogoda tres membres d'un grup dedicat al tràfic [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica ret homenatge a les víctimes de les violències masclistes
27 Nov 2023 11:21 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica ret homenatge a les víctimes de les violències masclistes

L'alumnat i professorat de l'Institut Estela Ibèrica va retre homenatge a totes les víctimes de les [ ... ]