hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda obre avui la convocatòria anual per a la presentació de les sol·licituds de subvencions a les entitats locals. Aquelles associacions que vulguin optar a l'ajut municipal hauran de presentar els seus projectes, fins a un màxim de quatre, seguint les bases de la convocatòria que estan penjades a la seu electrònica de l'Ajuntament.

Les sol·licituds s'han de fer telemàticament i amb certificat digital d'entitat fins al 30 de maig inclòs. Les entitats poden presentar projectes dels àmbits de cultura, esports, educació igualtat, salut, benestar social i acció veïnal. Normalment, les entitats segueixen les bases que fan referència al seu àmbit habitual, però en cas de realitzar un projecte d'un altre àmbit també es pot presentar i serà l'Ajuntament qui decidirà dins de quin sector específic forma part el mateix.

Les dotacions econòmiques de 2021 són inferiors o iguals a les de l'any passat a excepció de l'àmbit de salut que s'ha ampliat una mica degut a la situació sanitària actual. El tinent d'alcaldia de l'Àrea de Ciutadania i Serveis a les Persones, Pere García, ha explicat que "la disminució econòmica està motivada sobretot perquè la situació actual de les mesures anticovid han fet reduir les activitats socials i culturals que poden organitzar les entitats". Enguany l'Ajuntament destinarà 118.000 euros, un 20,8% menys que en l'exercici anterior. Pere García ha puntualitzat que "tot i la situació de restriccions, l'Ajuntament vol estar al costat del teixit associatiu local i animem les entitats a continuar desenvolupant i a presentar projectes subvencionables".

L'Ajuntament ha organitzat durant aquesta setmana unes sessions informatives telemàtiques amb les entitats que han volgut participar. L'objectiu era poder explicar el mètode de presentació de sol·licituds d'aquest any i també han servit per resoldre dubtes de les associacions sobre els projectes i els materials que són susceptibles de rebre subvenció.


Foto: La partida s'ha reduït un 20,8% en relació a l'any passat per la reducció d'activitats per la Covid-19 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]