hola

El perpetuenc Miguel Ángel Caballero Galeote s'ha convertit en Magnífic en el concurs de La2 de TVE Saber y ganar en el qual participa. Ahir en el seu programa número setze va aconseguir superar la xifra de 7.000 euros que és el mínim per declarar aquell concursant com a magnífic.

Caballero va començar el 29 d'abril el seu concurs televisiu, el primer de la seva vida, i assegura que no esperava pas arribar a assolir aquesta fita. El programa Saber y ganar s'emet cada dia a les 15.45h. El perpetuenc pren part en els programes de dilluns a divendres.

Aquest 20 de maig, en el programa en el qual va aconseguir passar al reduït grup de Magnífics, Miguel Ángel Caballero va aprofitar una pregunta sobre hoquei patins per recordar que a Santa Perpètua hi ha molta afició i grans jugadores com la Laura Vicente, que forma part de la selecció espanyola d'Hoquei patins amb la qual s'ha proclamat Campiona del Món en tres ocasions.

Miguel Ángel Caballero no sap expressar amb paraules, la gran emoció que suposa convertir-se en magnífic. El perpetuenc no s'imaginava pas poder arribar a ser un magnífic sobretot veient com és molt fàcil tenir un programa dolent i quedar-te fora del concurs.

Aquesta fita permetrà a Caballero prendre part en els programes especials que Saber y ganar fa només amb els magnífics de cada temporada. El perpetuenc comenta que és com un somni complert. La setmana passada el perpetuenc va concedir una entrevista a aquest mitjà i valorava la seva experiència com a concursant en aquest programa.


Foto: Miguel Angel Caballero / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]