hola

La classe de 2n de Primària (Xaloc) de l'Escola Tabor amb el conte de La selva dels animals és finalista dels VIII Jocs Florals Escolars de Catalunya que convoca el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. El centre, en un comunicat, ha informat que els nens i nenes de Xaloc elaboren cada curs un conte audiovisual, que enguany l’han presentat als VIII Jocs Florals Escolars de Catalunya, i ha passat a la final de Catalunya com a representant del Vallès Occidental.

El conte de “La selva dels animals” ha estat el treball final d’un projecte elaborat a la classe de 2n de Primària. El producte final de la feina dels alumnes (i les seves mestres) és un conte audiovisual que es pot veure al canal de l'Escola Tabor de Youtube. Barrejant elements naturals, joguines, estris de casa, la història narra les aventures d’uns animals que s’han de defensar de les actuacions d’alguns humans.

El departament d'Educació convoca els jocs florals amb l’objectiu de promoure l’escriptura tant en prosa com en poesia en infants i joves de sis a divuit anys. En la categoria del conte il·lustrat, adreçat a tots els alumnes de primària i als alumnes de primària de les escoles d’educació especial, l’objectiu és promoure la creació literària potenciant el treball interdisciplinari des de l'àmbit lingüístic, l’àmbit digital i l’àmbit artístic. En aquesta categoria s’han d’abordar noves tècniques narratives com el guió, la llengua oral, la banda sonora i la dimensió visual i plàstica.


Foto: Escola Tabor / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]