hola

La Regidoria d’Educació ha rebut un total de 101 sol·licituds de preinscripció per una oferta vacant de 125 places en les escoles bressol municipals. El nombre de sol·licituds quedaria cobert amb les set aules a cadascuna de les dues escoles bressol municipals, com havia previst l’Ajuntament.

Les famílies han presentat la preinscripció de manera equilibrada entre l’escola bressol municipal Can Folguera i Els Pins tal i com queda reflectit en la desena de vacants que han quedat per a cadascuna.
La Regidoria d’Educació subratlla que si en el moment de la matrícula les peticions creixessin encara es podrien obrir dues aules més. No obstant això, s’apunta que la matriculació acostuma a ser bastant fidel a la preinscripció, però que aquest curs podria ser diferent per tot el que ha generat la pandèmia. El més habitual al llarg dels cursos anteriors és que les matriculacions siguin un pèl inferiors a les preinscripcions, que varii una mica cap al gener i també al llarg del curs ja que la matrícula és viva i les necessitats i circumstàncies familiars són variables, segons apunten des del departament municipal.

La baixada de la natalitat és notable al llarg dels darrers anys. El 2016 les sol·licituds d’escoles bressol municipals en el període de preinscripcions van ser 165. Aquest any 2021, 101, una xifra que suposa 64 inscripcions menys.

El regidor d’Educació, Pere García, ha recordat que dels actuals alumnes de les escoles bressol, 109 passaran a P3 el curs vinent i que s’han presentat 101 preinscripcions. “Amb les preinscripcions presentades, les dues escoles bressol municipals comptarien el curs vinent amb set aules cadascuna i tindrien una desena de vacants i la possibilitat d’obrir una aula més cadascuna”, segons ha recordat Pere García. El regidor d’Educació ha insistit que caldrà esperar al període de matriculacions per si cal modificar alguna cosa de l’oferta inicial, però que l’experiència d’altres anys indica que les matrícules solen ser menors a les sol·licituds presentades.

El tràmit continua l’1 de juny amb la llista provisional; del 2 al 8 de juny es podran presentar reclamacions, del 9 a l’11 de juny es farà el sorteig per resoldre les sol·licituds empatades en punts, i el 15 de juny es faran públiques les llistes ordenades segons barem.


Foto: Escola Bressol Els Pins / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]