hola

 

Un total de cinc alumnes de Batxillerat de Santa Perpètua han rebut aquest 26 de maig un reconeixement pel seu treball de recerca durant la celebració d'un acte telemàtic organitzat pel Servei d'Educació del Vallès Occidental VI, amb el suport dels ajuntaments de Montcada i Reixac, Ripollet i Santa Perpètua de Mogoda. Els premis de Batxillerat han arribat aquest any a la seva dinovena edició. En total s'han reconegut 18 propostes,  dues per cadascun dels centres de secundària participants, entre ells l'INS Estela Ibèrica i l'INS Rovira-Forns.

El director del Servei Educatiu del Vallès Occidental VI, Josep Ramon, ha conduït l'acte que s’ha celebrat de forma telemàtica amb la presència dels alcaldes i alcaldesses de les tres poblacions –Isabel Garcia (Santa Perpètua de Mogoda), Laura Campos (Montcada i Reixac) i José María Osuna (Ripollet), i de la directora adjunta dels Serveis Territorials al Vallès Occidental, Ester Rivera. També ha assistit el regidor d'Educació de Santa Perpètua, Pere Garcia.

De l'INS Rovira-Forns han estat premiats els alumnes Dídac Sosa pel treball "La movida". Efervescencia cultural i llibertinatge sexual; i Roger Umbert per Dammatio Memoriae: Hatshepsut, Evita i la destrucció de la memòria.

De l'INS Estela Ibèrica han rebut el reconeixement Aida Domínguez per Mitologia en femení. Un reflex de la dona clàssica i Clàudia Serret i Sergio Morales per Matemàtiques epidemiològiques: una eina per entendre el món.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, durant l'acte ha destacat que "l’objectiu dels premis és fer un reconeixement públic a l’alumnat que ha esmerçat molts esforços en l’elaboració del treball de recerca, amb la intenció de motivar-los i d’incentivar l’esperit de recerca i emprenedoria". També ha remarcat la transcendència que té pels estudiants aquest treball que es realitza a cavall entre els dos cursos de batxillerat i ha destacat la dedicació i la il·lusió del professorat que tutoritza aquests treballs i les famílies que donen suport. Per últim ha felicitat l'alumnat premiat per la tasca realitzada, la il·lusió i l’esforç fet, "que en aquesta ocasió ha estat doble, donades les difícils condicions en les que heu treballat per la pandèmia".

Els treballs premiats es poden consultar a la pàgina web del Servei Educatiu del Vallès Occidental VI


Foto: L'alcaldessa durant l'acte telemàtic / Ajuntament de Santa Perpètua 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua commemora el Dia de la Solidaritat amb el Poble Palestí
29 Nov 2023 15:59 - RedaccióSanta Perpètua commemora el Dia de la Solidaritat amb el Poble Palestí

L'Ajuntament commemora el Dia Internacional de la Solidaritat amb el Poble Palestí fent visible la [ ... ]

Santa Perpètua commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora
29 Nov 2023 11:22 - RedaccióSanta Perpètua commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Santa Perpètua de Mogoda commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. L’acte [ ... ]

L'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes
29 Nov 2023 09:38 - RedaccióL'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes

Durant les tres primeres setmanes de funcionament de l'app de la zona vermella i de la zona de càrrega [ ... ]