hola

La Biblioteca Josep Jardí torna a oferir contes per a bebès i un conte-taller al juny a causa dels bons resultats que ha tingut la represa d'activitats presencials. Els dies 4 i 18 de juny són les dates del conte per a bebès sota el títol 'El somni de Matias' i l'11 de juny oferirà el conte-taller 'Històries de llops que fan riure'. Les inscripcions s'hauran de fer a través del butlletí electrònic que envia la Biblioteca.

Així mateix, del 31 de maig a l'11 de juny, l'equipament ha programat tres exposicions. Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient el pròxim 5 de juny, es mostrarà una selecció de llibres que ajudaran a prendre consciència que és necessari posar fi al canvi climàtic. Els llibres donen pautes per saber com, a títol individual, es pot actuar per lluitar contra l'emergència climàtica.

Aquesta selecció es podrà trobar a la primera planta. Una altra exposició, al vestíbul, serà Sèries per llegir. La mostra fa referència al que s'ha anomenat "fenòmen Bridgerton". Molta gent ha volgut avançar-se a l'estrena de la segona temporada de la sèrie, llegint els llibres de Julia Quinn. La Biblioteca ofereix un recull de llibres que s'han convertit en sèries per qui vulgui "llegir les sèries". Per últim, a la sala infantil, estarà l'exposició Em cauen les dents!, una mostra de contes que serveixen per explicar els infants perquè cauen les dents i també per familiaritzar-los amb la higiene dental.

Les exposicions es poden consultar online així com les novetats que arribaran a la Biblioteca al juny, que també estaran exposades al vestíbul. Des de l'equipament recorden que les persones interessades a accedir a les inscripcions i al catàleg de novetats i exposicions online poden subscriure's al butlletí electrònic al mateix taulell de préstec.

 

Foto: Sessió de contes per a bebès a l’Espai 1 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]