hola

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest mes de maig la convocatòria per a la concessió de subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament, presentats per organitzacions no governamentals i entitats i associacions sense afany de lucre. L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda destinarà aquest exercici 2021 un total de 80.000 euros a subvencionar projectes de cooperació. El període de presentació de sol·licituds va del 7 al 20 de juny ambdós inclosos. Les sol·licituds s'han de presentar telemàticament a través de la seu electrònica del web de l'Ajuntament de Santa Perpètua.

La subvenció màxima per projecte no podrà ser superior al 80% del cost total de la intervenció amb un màxim de 35.000 euros. En cas de projectes plurianuals, no podrà superar els 25.000 euros per exercici.

La Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional ha informat que per afavorir la tasca de les organitzacions no governamentals, entitats i associacions sense afany de lucre la justificació de la subvenció atorgada en la convocatòria de 2021 es realitzarà com a data màxima el 31 de març de 2022. Els projectes seran valorats segons el Pla director de Cooperació 2018-2022 que fixa com a principis bàsics la solidaritat, l'apropiació, els processos transformadors, l'impacte i l'eficiència, la sensibilització, la qualitat i la transparència. El mateix Pla estableix unes zones geogràfiques preferents que són els països pobres de la mediterrània, Magreb, Amèrica llatina, Àfrica subsahariana i aquells països i pobles amb els quals la cooperació catalana tingui una especial relació.

Els projectes han d'estar en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l'Agenda 2030. En la valoració dels projectes es tindran en compte els principis bàsics i les línies transversals del Pla Director aprovat pel Ple de la corporació.

 

Foto: Centre materno infantil de Tifariti amb la subvenció de l'Ajuntament / SPSolidària

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional
01 Des 2023 09:22 - RedaccióSanta Perpètua commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda en col·laboració amb l’Escola Municipal de les Arts [ ... ]

Unes quaranta parades ompliran aquest dissabte la Fira de Nadal
01 Des 2023 09:20 - RedaccióUnes quaranta parades ompliran aquest dissabte la Fira de Nadal

Gairebé una quarantena de paradetes participaran aquest dissabte 2 de desembre a la Fira de Nadal de [ ... ]

L’Assemblea Fènix debat aquest divendres quines de les onze propostes volen dur a terme
01 Des 2023 09:31 - RedaccióL’Assemblea Fènix debat aquest divendres quines de les onze propostes volen dur a terme

Ja ha arribat el dia de l’assemblea Fènix. Aquest divendres 1 de desembre a les 18 hores a La Promo [ ... ]