hola

Un total de 64 parelles s'han inscrit al segon Torneig solidari de pàdel per Gàmbia que organitza l’ONG associació perpetuenca de policies, Asperpol aquest dissabte 5 de juny. El torneig es farà a les pistes del Pàdel Club Catalunya situades al passeig de la Florida.

La competició preveu tres categories, masculina, femenina i mixta. Les inscripcions tenen un preu de 25 euros que inclou tres partits mínim, samarreta solidària, fruita, aigua i un dinar o un sopar, segons el torn de partit. El format del campionat està pensat per partits de 30 minuts en una lligueta i una fase final. A més dels trofeus per als guanyadores i finalistes de cada categoria, Asperpol realitzarà la rifa de diversos objectes relacionats amb l’esport del pàdel i obsequis donats per comerciants de Santa Perpètua i Polinyà. Com a premi destacat per a l’organització, hi ha un cap de setmana per a dues persones en un balneari amb accés a zona termal.

Els diners que s’aconsegueixin amb el Torneig seran per al projecte Asperpol per Gàmbia 2020 que consisteix en la rehabilitació d’una àrea de la Clínica Rossi de Pakali Ba que dóna servei a unes 20.000 persones i en la qual neixen uns 200 infants anuals. El projecte compta amb subvenció de l’Ajuntament de Santa Perpètua.

El delegat de cooperació internacional d'Asperpol, Juan Diego Caparrós, ha informat que s'han inscrit 64 parelles i que aquesta xifra és menor a l'esperat però  ha subratllat que l'objectiu del torneig per a Asperpol no és guanyar sinó recaptar diners per poder enviar un contenidor amb material a Gàmbia.

El delegat de cooperació internacional d'Asperpol ha detallat que es tracta de mobiliari escolar, armaris, llits per a la clínica, mobiliari per a la sala d'espera i material fungible.


Foto: Un total de 64 parelles participaran al torneig / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]