hola

El Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM), el Cineclub Cisco de Can Mosenya i l’Associació d’Amics de Santiga es mostren satisfetes de la resposta ciutadana a la programació commemorativa del Dia Mundial del Medi Ambient celebrat dissabte 5 de juny. La sisena edició d’aquesta jornada va comptar amb força seguiment, segons l'organització.

Les entitats organitzadores van voler dedicar aquesta edició a Lluís Carreras, qui havia estat membre destacat del CREM i del Cineclub Cisco Mosenya i ens va deixar la setmana passada.

El programa va constar de tres activitats: una passejada naturalista, la projecció d'una pel·lícula a l'interior de l'Església de Santiga que també es va poder visitar amb guia. Més d'una vintena de persones van participar a la passejada.

El representant del CREM, Ernest Vilàs, ha confirmat que hi ha ganes de fer activitats i això es va traduir en una molt bona resposta al programa elaborat per les tres entitats amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient.

Vilàs ha explicat que es van seguir els protocols Covid-19 per a la projecció de la pel·lícula dins de l'Església i que més de vint eprsones van prendre part a l'itinerari naturalista guiat per ACRES.

Ernest Vilàs ha subratllat que aquesta edició ha estat emotiva perquè faltava Lluís Carreras, membre destacat de dues de les entitats organitzadores que va morir la setmana passada i a qui es va voler dedicar l'acte.

El CREM ha informat que durant aquest any de pandèmia s'han continuat fent les visites a l'Església de Santiga en el marc del projecte d'Esglésies amagades. Vilàs ha dit que han estat moltes les visites aprofitant que no es podia sortir del municipi.

 

Foto: La sortida naturalista va estar amenitzada per ACRES / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]