hola

El segon Torneig solidari de pàdel organitzat per l'ONG local Asperpol es va celebrar el 5 de juny amb la meitat de la participació que es buscava, però tot i així, Asperpol està contenta amb els resultats. L'entitat ha hagut de convocar aquesta activitat cinc vegades perquè la situació d'emergència sanitària i els canvis de mesures o les dades de contagi l'han fet impossible els quatre cops anteriors.

Un total de 60 parelles van participar en el Torneig solidari Asperpol per Gàmbia que es va desenvolupar a les pistes del Catalunya Pàdel Club de Santa Perpètua. Els beneficis obtinguts han estat uns 700 euros que ajudaran a l'ONG en les despeses d'enviament del material recollit per a la clínica de Pakali Ba que està restaurant i ampliant i per l'escola de Jarra Sukuta que va millorar al 2019. Les dues estan molt a prop. I en el cas de la clínica beneficia uns 20.000 persones.

La presidenta de l'ONG Asperpol, Aurora Merchán, ha recordat que després de quatre dates diferents i d'ajornaments era previsible que el nombre d'esportistes participants fos menor del desitjat.

L'objectiu d'Asperpol en muntar aquest torneig era d'una banda donar a conèixer l'ONG i de l'altra aconseguir fons per pagar el contenidor que ha de viatjar fins a Gàmbia amb el material. Enviar un contenidor costa uns 4.000 euros i els beneficis han estat 700 euros. Merchán ha destacat que cals er optimistes i estar contents amb les coses que es van aconseguint.

El projecte de rehabilitació de la clínica de Pakali Ba està molt avançat, segons explica Asperpol. Ara és el moment de pintar i de dotar-lo amb el mobiliari i material que s'enviarà amb el contenidor aquest mes.L'ONG local Asperpol ha volgut donar les gràcies als participants i als patrocinadors, espònsors i establiments que han volgut posar el seu granet de sorra per a aquest acte esportiu solidari.


Foto: El torneig es va celebrar el dissabte 5 de juny / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Comencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports
17 Jun 2024 09:29 - RedaccióComencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports

Del 17 al 28 de juny és el període de matrícula i reserva de plaça de les diverses opcions que ofereix [ ... ]

'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació
17 Jun 2024 12:29 - Redacció'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació

La Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua finalitza avui el nou cicle de xerrades online [ ... ]

La R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet
17 Jun 2024 09:22 - RedaccióLa R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet

Avui dilluns 17 de juny s'ha recuperat la normalitat a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]