hola

Aquest dilluns 7 de juny ha finalitzat l’edició del Visquem l’Ajuntament adaptada a la pandèmia. Cada dilluns i dijous, des del mes de març, l’alcaldessa, Isabel Garcia i el Regidor d’Educació, Pere García, han visitat els cursos de 3r i 4t de Primària de les escoles del municipi. Tradicionalment, l’alumnat es desplaçava a les instal·lacions de l’Ajuntament per conèixer-lo, però aquest any degut a la pandèmia, ha estat el Consistori el que s’ha apropat als centres. Aquest any, excepcionalment, s’ha fet el Visquem a l’alumnat de 4t que l’any passat no va poder per la situació epidemiològica.

L’alumnat ha fet una visita guiada virtual per l’edifici de l’Ajuntament gràcies a un vídeo elaborat per la Unitat de Comunicació en el qual es visiten totes les plantes de la Casa de la Vila per descobrir els serveis que desenvolupa el personal municipal. La sala de Plens, el despatx de l’alcaldessa, el balcó, l’arxiu municipal o les dependències de la Policia Local són alguns dels espais que es poden conèixer en aquest vídeo. Una veu en off va explicant a l’alumnat des de la funció de l’arxiu municipal als objectius de la regidoria de Medi Ambient, passant per consergeria o el departament de recursos humans.

Pere García explica que “és una proposta que va semblar la idònia per la situació que estem vivint” i afirma que la reacció de l’alumnat ha estat molt bona, ja que “han quedat encantats que l’alcaldessa i jo vinguéssim a allò que ells consideren casa seva”. Tot i això, la Regidoria d'Educació es planteja el curs vinent fer una jornada de portes obertes perquè l'alumnat pugui visitar la Casa Consistorial. García detalla que “és una activitat molt gratificant perquè l’alumnat pregunta coses que ens semblen molt enriquidores”.

El regidor d'Educació ha avançat que una de les propostes que s'han fet a l'alumnat és la possibilitat de crear un parc infantil amb jocs d'aigua a l'estiu. Pere García comenta que les preguntes que han rebut dels alumnes són interessants i algunes es repeteixen.


Foto: En aquesta edició l'alcaldessa i el regidor d'Educació s'han desplaçat als centres educatius / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]