hola

La Regidoria de Desenvolupament Local ha iniciat el dispositiu Engega'tLand 2021. Es tracta d'un programa que s'adreça a joves del municipi de 16 a 29 anys que estan en situació d'atur o que treballen i busquen una millora de feina i/o de formació. El programa està cofinançat per la Diputació de Barcelona i "dona continuïtat a l'atenció als joves del municipi per millorar les seves competències, desenvolupant i ampliant coneixements, capacitats, habilitats i actituds clau que actualment requereix el mercat de treball, un mercat laboral en plena acceleració envers la transformació digital", ha detallat la Regidoria.

"A través d'un viatge simulat per diferents territoris, establirem un itinerari d'inserció integral i adaptat que inclourà la millora d'habilitats sociopersonals i digitals que l'actual mercat laboral està demandant", ha explicat Desenvolupament Local que ha afegit que també s'ofereix la possibilitat del suport en la recerca de formació o de retorn al sistema educatiu, a més de pràctiques en empreses de 140 hores de durada. El dispositiu proposa accions formatives i d'orientació professional totalment gratuïtes i adaptades a la situació actual, tant pel que fa als continguts com a les modalitats d'impartició ja que combina activitats presencials amb semipresencials i en línia, a través de les noves tecnologies com la plataforma SPMAulavirtual (https://spmaulavirtual.cat/) de Desenvolupament Local.

Aquesta edició es perllongarà fins al mes d'octubre de 2022 i preveu diferents formacions relacionades amb la creació de continguts digitals i eines pel disseny 3D. A més, s'organitzaran diferents càpsules de millora competencial i de recerca de feina, a més d'oferir suport emocional i la realització de sortides per conèixer empreses de diferents sectors.

Els joves interessats a prendre part en aquest dispositiu es poden adreçar a l'edifici de Desenvolupament Local, situat a la plaça del Treball, o bé trucar al telèfon 93 544 61 63 o enviar un correu electrònic a l'adreça perezmr@staperpetua.cat.

 

Foto: El programa finalitzarà a l'octubre del 2022 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]