hola

L'empresa Servinet, amb seu social a Santa Perpètua i instal·lacions a Palau-solità i Plegamans, ha signat un conveni de col·laboració amb l'ong local el Cabàs Solidari. L'empresa s'ha compromès a lliurar cada mes a l'entitat aliments, productes d'higiene personal i productes de neteja. És la primera empresa que signa un conveni d'aquestes característiques amb el Cabàs Solidari, segons ha destacat el president de l'ong, Miquel Àngel Rodríguez. L'acte de signatura del nou conveni va comptar amb l'assistència de l'administrador de Servinet Javier Pérez, i el president d'El Cabàs, Miquel Angel Rodríguez. A l'acte, celebrat ahir a la seu de l'empresa, també va assistir l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i la regidora de Serveis socials, Infància i Adolescència, Ana Bajo.

L'administrador de Servinet, Javier Pérez, ha manifestat que la intenció és donar mensualment més de 150 quilos d'aliments i productes de neteja i higiene personal i assolir una xifra de més de 2.000 quilos a l'any, ja que sovint no ens adonem que "a la llar no només es necessiten aliments, sinó també productes de neteja i de cura personal".

Miquel Àngel Rodríguez ha agraït el gest de Servinet amb aquestes aportacions mensuals que recull el conveni. "L'aportació d'empreses és molt positiva en el treball que desenvolupa el Cabàs Solidari amb la distribució d'aliments, Medi Ambient o en els programes pedagògics a les escoles contra el malbaratament alimentari", segons explica Rodríguez, que afegeix que a les empreses aquesta col·laboració "li donen un valor afegit a la seva tasca". També ha animat a d'altres empreses del municipi ha realitzar aportacions estables a l'entitat.

Per la seva banda, la regidora de Serveis Socials, Infància i Adolescència, Ana Bajo, ha expressat el seu agraïment a Servinet per la seva aportació a aquesta finalitat social i ha fet una crida a les empreses per què se sumin a aquesta iniciativa i aportin "el seu granet de sorra per alleujar la situació de les famílies vulnerables".


Foto: L'acte de signatura es va celebrar ahir a la seu de Servinet / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]