hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua va lliurar l'11 de juny els diplomes corresponent als projectes de diversificació curricular Orienta’t i Supera’t que ha realitzat l’alumnat de l’institut Estela Ibèrica. El projecte Supera’t ha comptat amb una participació de 12 alumnes de 3r d’ESO que han realitzat pràctiques en una quinzena d'equipaments: centres educatius, centres cívics, Pavelló, Educació, La Promotora i el restaurant Granja Soldevila.

En el projecte Orienta’t, que ha comptat amb 15 alumnes de 4t d’ESO participants de l’institut Estela Ibèrica, l’Ajuntament ha posat a disposició un espai on aquests alumnes han pogut fer un aprenentatge pre-laboral, i treballar el currículum escolar en un entorn diferent posant a l’abast del professorat recursos educatius específics. Aquests tallers tenen com a finalitat que l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits esdevinguin un element motivador per a ells i elles.Els tallers han tingut una durada trimestral i han consisitit en un taller de hípica a les instal·lacions de GSIS, un taller videoblog a La Granja Soldevila i un taller cuina a les instal·lacions de GSIS.

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda amb aquests projectes pretén oferir un suport a l’institut Estela Ibèrica per tal de donar una resposta a les necessitats educatives de l’alumnat amb una atenció individualitzada que afavoreixi la seva integració escolar per tal que assoleixin les capacitats i les competències bàsiques per acreditar l’Educació Secundària Obligatòria. A l’acte van assistir l’alumnat participant dels projectes, amb els seus tutors, la directora del centre educatiu, el regidor d’Educació i l’alcaldessa.


Foto: Lliurament de diplomes a l'alumnat de l'INS Estela Ibèrica / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]