hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua va lliurar l'11 de juny els diplomes corresponent als projectes de diversificació curricular Orienta’t i Supera’t que ha realitzat l’alumnat de l’institut Estela Ibèrica. El projecte Supera’t ha comptat amb una participació de 12 alumnes de 3r d’ESO que han realitzat pràctiques en una quinzena d'equipaments: centres educatius, centres cívics, Pavelló, Educació, La Promotora i el restaurant Granja Soldevila.

En el projecte Orienta’t, que ha comptat amb 15 alumnes de 4t d’ESO participants de l’institut Estela Ibèrica, l’Ajuntament ha posat a disposició un espai on aquests alumnes han pogut fer un aprenentatge pre-laboral, i treballar el currículum escolar en un entorn diferent posant a l’abast del professorat recursos educatius específics. Aquests tallers tenen com a finalitat que l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits esdevinguin un element motivador per a ells i elles.Els tallers han tingut una durada trimestral i han consisitit en un taller de hípica a les instal·lacions de GSIS, un taller videoblog a La Granja Soldevila i un taller cuina a les instal·lacions de GSIS.

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda amb aquests projectes pretén oferir un suport a l’institut Estela Ibèrica per tal de donar una resposta a les necessitats educatives de l’alumnat amb una atenció individualitzada que afavoreixi la seva integració escolar per tal que assoleixin les capacitats i les competències bàsiques per acreditar l’Educació Secundària Obligatòria. A l’acte van assistir l’alumnat participant dels projectes, amb els seus tutors, la directora del centre educatiu, el regidor d’Educació i l’alcaldessa.


Foto: Lliurament de diplomes a l'alumnat de l'INS Estela Ibèrica / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]