hola

Tot l’alumnat de l’Escola Tabor ha participat en el vídeo final del tema central que ha marcat les activitats del curs 20-21 «Estima’t! Cuida’t!».

Segons informa l’escola, la pandèmia ha obligat la societat a assumir algunes mesures higièniques a la vida i també a les aules. L’alumnat, durant aquest curs, ha dut a terme activitats de conscienciació de la salut física i la salut mental, així com campanyes de xarxes socials referents a la temàtica. Per tancar el curs, tot l’alumnat ha participat en un vídeo de final de curs on mostra allò que ha après a través de les activitats. El clip es pot veure a la web escolatabor.cat.

En el marc de la salut, l’alumnat de l’Escola Tabor ha col·laborat un any més amb el Banc de Sang i Teixits per promoure la recollida de sang a l’Espai La Fusteria del centre. L’alumnat de 4t ha treballat l’aparell circulatori, la sang, els seus components i els grups sanguinis i per finalitzar el projecte han desenvolupat una campanya de publicitat amb rètols que s’han repartit per tot el municipi.

Proves Cangur i Certamen de lectura en veu alta


D’altra banda, l’alumnat dels cursos compresos entre 5è de Primària i 4t d’ESO han participat aquest any en les proves Cangur que organitza la Societat Catalana de Matemàtiques. Tal com explica l’escola, un grup de tres alumnes ha quedat per sobre de la mitjana de notes de la seva categoria.

El centre també informa que tres alumnes d’ESO han estat guanyadors a la fina sectorial del XVII Certamen de lectura en veu alta organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana. L’acte de lliurament de premis es va fer el 15 de juny i es pot veure a la web de l’Escola Tabor.

Gespa artificial al pati del terrat


L’Escola Tabor ha inaugurat la instal·lació de gespa artificial al seu pati del terrat. Aquesta intervenció s’emmarca en el Pla de Reformes i Millores de les Instal·lacions i ara l’alumnat pot gaudir d’una zona amb gespa i amb bancs de fusta al terrat.


Foto: Classe de Gregal de l'Escola Tabor durant el vídeo / Escola Tabor

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Aula del Parc proposa un itinerari naturalista per Gallecs
26 Maig 2023 10:11 - RedaccióL’Aula del Parc proposa un itinerari naturalista per Gallecs

L’Aula del Parc proposa per a aquest diumenge  28 de maig un itinerari naturalista per Gallecs [ ... ]

La Policia Local organitza demà la festa de cloenda de l’educació viària
25 Maig 2023 12:14 - RedaccióLa Policia Local organitza demà la festa de cloenda de l’educació viària

Demà divendres, la Policia Local celebrarà la XIV Festa cloenda de l’educació viària en un acte [ ... ]

Interns de presons catalanes han col·laborat perquè el vessament d'oli vegetal no arribi al Besòs
25 Maig 2023 11:38 - RedaccióInterns de presons catalanes han col·laborat perquè el vessament d'oli vegetal no arribi al Besòs

Interns dels centres penitenciaris catalans han col·laborat en una actuació de l’Agència Catalana [ ... ]