hola

Les piscines municipals de Santa Perpètua van acollir ahir una nova edició del Mulla't per l'esclerosi múltiple. Durant la jornada es van recaptar 259 euros per a la Fundació Esclerosi Múltiple. En concret, 226 euros es van obtenir amb la venda de diferent material i 33 amb donatius.

En aquesta ocasió a causa de la pandèmia de la Covid-19 i per tal d’evitar aglomeracions, no es va fer el tradicional salt multitudinari.

Un total de 24 persones van nedar 22.400 metres com a solidaritat amb les persones que pateixen aquesta malaltia.

L'esclerosi múltiple és una malaltia neurològica, crònica i sense cura que afecta a 9.000 persones a Catalunya i a 55.000 a tot Espanya. Encara avui es desconeix què la causa i afecta principalment les persones joves i especialment les dones. És la segona causa de discapacitat en adults joves després dels accidents de trànsit.

El Mulla't per l'esclerosi múltiple és la campanya anual més important de la Fundació Esclerosi Múltiple i permet millorar la vida de les 9.000 persones que tenen esclerosi múltiple a Catalunya amb serveis d'atenció a les persones recent diagnosticades, neurorehabilitació, formació laboral i recerca, per alentir la progressió de la malaltia.

La coordinadora de les piscines municipals, Pilar Elena, considera que la jornada solidària del Mulla't per l'esclerosi múltiple va funcionar molt bé ja que es van doblar els metres nedats respecte el 2018.Pel que fa a la recaptació de diners, Elena ha destacat que les aportacions van ser bones i que en general li atorga un notable a la jornada.

Foto: Autoristats locals van donar suport al Mulla't 2021 / Reg d'Esports

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]