hola

Més de 270 preguntes ciutadanes s'han respost al llarg de la temporada 2020-2021 del programa Línia directa amb l'alcaldessa que va finalitzar el 9 de juliol a Ràdio Santa Perpètua. Un cop al mes, el segon divendres, l'alcaldessa, Isabel Garcia, ha donat resposta a les preguntes, queixes i suggeriments que la ciutadania ha volgut fer-li a través de l'emissora municipal.

Tots els programes han superat la previsió de temps programat degut a la gran quantitat de comunicacions fetes per la ciutadania. L'edició del gener va ser la que menys atencions va rebre amb 16 i la que més la de juny amb 42. La mitjana d'intervencions ha estat de 34 per programa.

Amb aquesta quantitat de preguntes, queixes i suggeriments els temes han estat diversos i variats. Les actituds incíviques, les demandes de millores a l'espai públic i les diverses situacions provocades arrel de la pandèmia que encara patim han estat les gran línies de les preguntes fetes a l'alcaldessa.

La Covid-19 ha generat preguntes sobre cribratges massius, PCR, situació de la vacunació, ajudes a comerços i restauració i també sobre l'afectació del Procicat en serveis com els oferts per la Regidoria d'Esports i actes festius des de la Festa Major, la Central de Reis, Sant Jordi, la Flama del Canigó o Moguda Escènica.

Altres temes que s'han repetit són actituds incíviques a diversos espais públics, problemes de convivència provocats per actituds incíviques, neteja de pintades i de via pública i problemes amb els patinets elèctrics. Aquesta temporada s'han plantejat moltes preguntes sobre els parcs infantils, sobre millores com enllumenat públic, sobre educació com ara perquè n un Batxillerat artístic i un centre Ocupacional, sobre le nou Institut Escola o sobre el tancament de l'EBM l'Espiga. També s'ha consultat sobre la programació cultural, sobre habitatge, sobre l'aparcament del Vapor i sobre animals.

Una de les queixes que també s'ha transmès ha estat l'estat de diverses rieres del municipi, sobre l'enllaç del passeig de Can Taió amb l'AP-7 i sobre la posada en marxa de l'estació de la R8.

L'alcaldessa, Isabel Garcia, ha agraït a la ciutadania la seva participació en el programa perquè "penso que ho fan amb tota la bona intenció de millorar el nostre municipi". L'alcaldessa es mostra molt contenta amb aquesta temporada del Línia directa. Malgrat tot, l'alcaldessa troba a faltar el contacte directe amb els oients a través de les trucades telefòniques en directe, però entén que els horaris a vegades fan impossible aquesta opció.En aquest darrer programa de la temporada, l'alcaldessa ha aprofitat per demanar prudència i precaució a totes les persones per esquivar aquest virus de la Covid-19 que ens ataca per tota arreu.


Foto: Imatge del programa durant aquesta temporada / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]