hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha fet millores al Camí del Cementiri per tal que la via guanyi en seguretat. En els darrers dies s'han instal·lat senyalitzacions de prohibit circular a més de 20 km/h i s'han col·locat uns elements per impedir l'estacionament. Des de la Regidoria de Via Pública es puntualitza que en aquest vial, al no tenir vorera, sempre ha estat prohibit estacionar, tot i que molts vehicles ho feien. Els carrers de plataforma única tenen la prohibició d'aparcament perquè sinó s'impedeix la circulació dels vianants de forma segura.

Aquestes millores s'han realitzat arran d'una queixa ciutadana al programa Línia directa amb l'alcaldessa de Ràdio Santa Perpètua. La demanda era evitar la velocitat excessiva dels vehicles que utilitzen aquest vial. La comissió de Via Pública va decidir senyalitzar la velocitat màxima de 20 km/h a l'inici del Camí del Cementiri en la cruïlla amb el carrer de Sant Isidre i en la cruïlla amb el carrer de la Creueta. No obstant això, es sub ratlla des de Via Pública que la nova llei de trànsit, que és vigent des de l'11 de maig, limita tots els carrers de plataforma única a aquesta velocitat màxima.

La instal·lació de bandes per fer minorar la marxa és inviable perquè el pendent del carrer és superior al 6% i la normativa diu que no es pot fer, segons informa l'Ajuntament. La intenció municipal també és col·locar alguns dies el radar pedagògic per sensibilitzar els conductors que fan servir aquesta via.


Foto: Entrada al Camí del Cementiri des del carrer de Sant Isidre / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]