hola

La Biblioteca Josep Jardí ha recollit 262 quilos d'aliments a través del Mercat de revistes que va organitzar entre els dies 5 i 9 de juliol. Aquests aliments seran recollits per la Regidoria de Serveis Socials i es destinaran a les famílies amb menys recursos de Santa Perpètua.

Concretament s'han recollit 83 quilos d'arròs, 81 de pasta, 74 de llegums, 17 litres d'oli, 27 quilos de sucre i set de diversos aliments no demanats. En total han pres part 148 persones.

Recordem que aquest cop, la Biblioteca Municipal Josep Jardí ha celebrat un Mercat de revistes solidari. L'objectiu era que la ciutadania es pogués endur a casa documents que s’han esporgat al llarg dels dos últims anys. Segons una taula d'equivalència, la ciutadania ha pogut emportar-se un número determinat de llibres i revistes. Normalment aquest mercat es feia sense ser solidari, però aquest any i ja que al 2020 no es va poder fer per la pandèmia, l'equipament va pensar en transformar-lo en solidari.

La directora de la Biblioteca Municipal, Míriam Gásquez, ha detallat els resultats del Mercat de revistes amb la participació de 148 persones i un total de 262 quilos d'aliments recollits. Gásquez apunta que encara cal fer una valoració global però que no seria descabellat repetir aquesta fórmula de mercat de revistes solidari i cada dos anys.

Per la seva part, la regidora de Serveis Socials, Infància i Adolescència, Ana Bajo, ha valorat molt positivament la solidaritat que s'ha mogut a través d'aquesta iniciativa ja que considera que "té més valor el moviment social creat que les revistes que han pogut emportar-se".


Foto: Exemplars del Mercat de revistes que la Biblioteca Municipal posava a disposició dels usuaris / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]