hola

Aquest matí s'ha procedit a la retirada dels mòduls prefabricats de l'Escola Bernat de Mogoda que han acollit durant més de dues dècades aules d'educació infantil. L'espai que ocupaven aquests barracons es destinarà ara a l'ampliació del pati. La Generalitat condicionarà aquest estiu el nou espai. Un camió-grua de grans dimensions ha facilitat el treball als operaris.

La retirada dels mòduls prefabricats estava programada per a l'any passat, però la pandèmia va fer ajornar aquestes obres en previsió a la necessitat de més espais per a desdoblaments d'aules. La Generalitat ha decidit ara amb l'actual situació procedir a la seva eliminació.

El director de l'Escola Bernat de Mogoda, Fran Moro, ha explicat que ara comença una nova etapa amb l'eliminació dels barracons i ha afegit que "s'ha lluitat per aconseguir una segona línia però no ha pogut ser i amb l'edifici actual podrem mantenir el servei". El director ha explicat que en aquest espai estava previst la construcció d'un aulari nou però amb la creació de la nova escola Els Aigüerols i la baixada de natalitat el projecte no s'ha realitzat. Ara el centre guanyarà espai per al pati que arranjarà la Generalitat de Catalunya. "En el nou projecte educatiu volem un pati atractiu i educatiu amb zona de jocs", segons ha expressat Fran Moro que ha comentat que el pati de l'Escola Bernat de Mogoda "és un dels patis més macos del Vallès Occidental".


Foto: L'operació s'ha realitzat amb un camió-grua de grans dimensions / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]