hola

Aquest matí s'ha procedit a la retirada dels mòduls prefabricats de l'Escola Bernat de Mogoda que han acollit durant més de dues dècades aules d'educació infantil. L'espai que ocupaven aquests barracons es destinarà ara a l'ampliació del pati. La Generalitat condicionarà aquest estiu el nou espai. Un camió-grua de grans dimensions ha facilitat el treball als operaris.

La retirada dels mòduls prefabricats estava programada per a l'any passat, però la pandèmia va fer ajornar aquestes obres en previsió a la necessitat de més espais per a desdoblaments d'aules. La Generalitat ha decidit ara amb l'actual situació procedir a la seva eliminació.

El director de l'Escola Bernat de Mogoda, Fran Moro, ha explicat que ara comença una nova etapa amb l'eliminació dels barracons i ha afegit que "s'ha lluitat per aconseguir una segona línia però no ha pogut ser i amb l'edifici actual podrem mantenir el servei". El director ha explicat que en aquest espai estava previst la construcció d'un aulari nou però amb la creació de la nova escola Els Aigüerols i la baixada de natalitat el projecte no s'ha realitzat. Ara el centre guanyarà espai per al pati que arranjarà la Generalitat de Catalunya. "En el nou projecte educatiu volem un pati atractiu i educatiu amb zona de jocs", segons ha expressat Fran Moro que ha comentat que el pati de l'Escola Bernat de Mogoda "és un dels patis més macos del Vallès Occidental".


Foto: L'operació s'ha realitzat amb un camió-grua de grans dimensions / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal
04 Des 2023 13:07 - RedaccióLa Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal

La Fira Nadal de Santa Perpètua va atreure moltíssimes persones que al llarg de la jornada del 2 de [ ... ]

Santa Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional
04 Des 2023 12:33 - RedaccióSanta Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional

Santa Perpètua de Mogoda ha commemorat el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional amb una actuació [ ... ]

Renfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida
04 Des 2023 09:50 - RedaccióRenfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida

Renfe millorarà l’accessibilitat de l’estació de Santa Perpètua de Mogoda-La Florida de la línia [ ... ]