hola

La Regidoria de Joventut programa al setembre una nova edició d'un curs de monitor/a en el lleure a Santa Perpètua. Les inscripcions ja estan obertes i és una activitat destinada tant a persones joves que vulguin ser monitors i monitores voluntàries en un esplai o agrupament escolta, com pot ser el cas d'El Refugi al municipi, com a persones que vulguin aconseguir aquesta titulació oficial i així treballar a entitats, projectes o serveis adreçats a infants o joves com menjadors o activitats extraescolars.

Cal destacar que aquest curs serà semipresencial, ja que aquest format aporta facilitat en adaptar els horaris de cada persona i alhora permet aprofitar l'aprenentatge col·lectiu de la presencialitat. El requisit principal per poder fer la inscripció és tenir els 18 anys complerts a l'inici del curs. L'activitat començarà el 7 de setembre i té una durada de 310 hores estructurades en dues etapes. La primera serà l'etapa lectiva, 150 hores dividides en 60 hores de formació presencial i 90 hores de formació en línia. La segona etapa és l'etapa pràctica en la qual els participants realitzaran 160 hores de pràctiques formatives en un projecte en l'àmbit de l'educació en el lleure infantil i juvenil. El curs es desenvoluparà per les tardes, en horari de 16h a 20h, i l'activitat finalitzarà el 16 d'octubre.

El preu general del curs és de 215 euros, mentre que les persones que siguin membres d'esplais catalans hauran de pagar 180 euros. Les persones que realitzin aquest curs obtindran el carnet i el diploma de monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil que expedeix la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Les places són limitades i la presencialitat tindrà lloc a l'espai de La Promotora. Podeu trobar informació del curs a aquest web

 

Foto: Monitores i infants del Casal d’Estiu 2021 de Santa Perpètua / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]