hola

La Fundació Sanitària Mollet ha presentat les noves línies estratègiques de la Fundació després de mig any d’estudi i anàlisis on han participat més de 600 persones. La proposta estratègica definitiva s’articula en 5 grans eixos: Ciutadania; Atenció a les persones (serveis); Talent professional; Qualitat, docència i innovació, i Responsabilitat institucional.

A través d’aquest Pla Estratègic 2021-2025, la Fundació vol vetllar per la millora continua dels espais, processos i serveis que redundin en una millor atenció i benestar de les persones que atén i dels professionals que hi treballen, segons ha informat en un comunicat.

Alguns dels projectes són el disseny de l’Institut Oncohematològic a l’actual hospital de dia amb un espai més ampli i un entorn humanitzat, confortable, íntim i acollidor per a l’atenció dels pacients oncològics i la creació d’un servei d’atenció a domicili (SAD) per atendre necessitats socials a domicili de persones que ho necessiten per raó d’edat, dependència o discapacitat. Aquestes dues propostes volen millorar l’atenció integral i transversal de l’envelliment i la dependència i d’una de les morbiditats més prevalent. La propera tardor es preveu també l’adjudicació del projecte d’ampliació d’Urgències i l’inici de les obres.

Així mateix, es crearà un espai docent que permeti augmentar l’oferta de formació especialitzada, graus i postgraus en tots els serveis i especialitats i s’aprova un pla de reforç infermer permanent per donar resposta a les necessitats assistencials.

“Aquest nou Pla Estratègic 21-25 intenta recollir una mirada global, pròxima i participativa dels professionals però també de la nostra població de referència, ajuntaments, entitats, associacions i atenció primària del territori”, explica Jaume Duran, director general de l’FSM. Per fer-ho s’han realitzat grups de debats amb persones claus de cada municipi, amb les diferents ABS d’atenció primària, amb el Consell d’Alcaldes i el Consell de Participació Ciutadana i trobades amb els diferents equips professionals i comandaments.


Foto: Hospital de Mollet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]