hola

La Regidoria de Desenvolupament Local engegarà al mes de setembre el segon itinerari del Dispositiu d'Orientació i TIC: DOT 2021 orientat al reciclatge professional de persones amb perfils connectats amb l'administració i el comerç que es vulguin posar al dia en l'àmbit de l'E-commerce i l'atenció a la clientela. La Regidoria organitzarà dues sessions informatives el dies 15 i 22 de setembre per donar a conèixer les accions que conformaran l'itinerari i que consistiran en sessions d'alfabetització digital, del 27 de setembre a l'1 d'octubre, presencials (15 h); d'ofimàtica, nivell bàsic, del 4 al 18 d'octubre, i nivell mig, del 19 a 2 de novembre, i en format semipresencial (40 h); i de comunicació i màrqueting digital, del 4 de novembre a mitjans de desembre (80-100 h) també semipresencial. Les càpsules es duran a terme en horari de matí i "estan enfocades a què les persones puguin treballar la millora de les competències informàtiques i de noves tecnologies per adequar-les a les demandes emergents del mercat de treball", segons ha detallat Desenvolupament Local.

El dispositiu DOT és un programa d'orientació i acompanyament a la recerca de feina, adreçat a persones residents del municipi en situació de desocupació i treballadores en cerca d'una millora de feina. El projecte s'estructura en tres itineraris.

Una seixantena d'atencions des del mes d'abril

El primer ha tingut lloc entre els mesos d'abril i juliol i ha treballat la millora competencial a través d'accions formatives d'alfabetització digital, ofimàtica, tècniques de recerca de feina, carnets de carretoner i de manipulació d'Aliments, Presa de decisions en entorns professionals i Recursos pel Benestar Emocional a internet, App's i Xarxes Socials. Durant aquest termini, s'han atès un total 61 persones, amb una mitjana d'edat de 43 anys, que han rebut orientació, formació i acompanyament a través de les accions grupals i de tutories individuals, personalitzant l'itinerari en funció de les demandes i necessitats detectades en cada cas, segons ha informat Desenvolupament Local.

El Dispositiu d'Orientació i TIC DOT està finançat per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament i preveu un tercer itinerari, que serà similar al primer, i que es desenvoluparà entre els mesos de gener i maig de 2022, data de finalització del projecte.

Les persones interessades a participar en aquest dispositiu es poden adreçar al telèfon 93 544 61 63 o al correu electrònic albasv@staperpetua.cat.

 

Foto: Formació per al carnet de carretoner en el marc del DOT / Regidoria de Desenvolupament Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]