hola

La Regidoria de Desenvolupament Local engegarà al mes de setembre el segon itinerari del Dispositiu d'Orientació i TIC: DOT 2021 orientat al reciclatge professional de persones amb perfils connectats amb l'administració i el comerç que es vulguin posar al dia en l'àmbit de l'E-commerce i l'atenció a la clientela. La Regidoria organitzarà dues sessions informatives el dies 15 i 22 de setembre per donar a conèixer les accions que conformaran l'itinerari i que consistiran en sessions d'alfabetització digital, del 27 de setembre a l'1 d'octubre, presencials (15 h); d'ofimàtica, nivell bàsic, del 4 al 18 d'octubre, i nivell mig, del 19 a 2 de novembre, i en format semipresencial (40 h); i de comunicació i màrqueting digital, del 4 de novembre a mitjans de desembre (80-100 h) també semipresencial. Les càpsules es duran a terme en horari de matí i "estan enfocades a què les persones puguin treballar la millora de les competències informàtiques i de noves tecnologies per adequar-les a les demandes emergents del mercat de treball", segons ha detallat Desenvolupament Local.

El dispositiu DOT és un programa d'orientació i acompanyament a la recerca de feina, adreçat a persones residents del municipi en situació de desocupació i treballadores en cerca d'una millora de feina. El projecte s'estructura en tres itineraris.

Una seixantena d'atencions des del mes d'abril

El primer ha tingut lloc entre els mesos d'abril i juliol i ha treballat la millora competencial a través d'accions formatives d'alfabetització digital, ofimàtica, tècniques de recerca de feina, carnets de carretoner i de manipulació d'Aliments, Presa de decisions en entorns professionals i Recursos pel Benestar Emocional a internet, App's i Xarxes Socials. Durant aquest termini, s'han atès un total 61 persones, amb una mitjana d'edat de 43 anys, que han rebut orientació, formació i acompanyament a través de les accions grupals i de tutories individuals, personalitzant l'itinerari en funció de les demandes i necessitats detectades en cada cas, segons ha informat Desenvolupament Local.

El Dispositiu d'Orientació i TIC DOT està finançat per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament i preveu un tercer itinerari, que serà similar al primer, i que es desenvoluparà entre els mesos de gener i maig de 2022, data de finalització del projecte.

Les persones interessades a participar en aquest dispositiu es poden adreçar al telèfon 93 544 61 63 o al correu electrònic albasv@staperpetua.cat.

 

Foto: Formació per al carnet de carretoner en el marc del DOT / Regidoria de Desenvolupament Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]

L'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB
15 Abr 2024 17:16 - RedaccióL'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha renovat el Segell Infoparticipa com a reconeixement a [ ... ]

Joventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès
15 Abr 2024 10:06 - RedaccióJoventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès

Avui 15 d'abril s'han obert les inscripcions per participar al Taller Em comprenc, eines per a [ ... ]