hola

Amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer, la secció local de l’Associació de Familiars Malalts d’Alzheimer del Vallès Occidental (AFAVO) amb el suport de la Regidoria de Salut instal·larà demà un punt informatiu en el mercat setmanal que s'ubicarà a l'aparcament de l'avinguda de l'Onze de setembre i el carrer de Garcia Nieto. El punt estarà obert de 10 a 13 hores.

L’entitat commemora amb diverses activitats el Dia Mundial de l'Alzheimer que se celebra aquest 21 de setembre sota el lema Zero emissions, zero alzheimer. La tècnica de salut pública de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Montse Prior, ha destacat que en aquest punt es donarà informació sobre l'ampli ventall d'activitats i programes d'aquesta entitat.

La tècnica de Salut també ha confirmat que el 21 de setembre, Dia Mundial de l’Alzheimer, s'il·luminarà la font de la rotonda de la Font per sensibilitzar sobre la malaltia. Montse Prior també ha manifestat que encara manca sensibilització entre la ciutadania. La secció local de l’Associació de Familiars Malalts d’Alzheimer del Vallès Occidental (AFAVO) també prepara un Ball solidari de ball de gitanes, una gimcana familiar, una màster class de zumba, l'obra teatral Antes de que llegue el Alemán, produïda per Les Xandrines i la xerrada DMA: ètica i apoderament: una nova mirada cap a la malaltia d’Alzheimer. Aquestes activitats es desenvoluparan a finals d'aquest mes o principis d'octubre.

 

Foto: Punt informatiu de l'entitat l'any 2019 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]