hola

Santa Perpètua compta aquest curs amb més de 400 escolars de Primària i d'escola bressol amb beca menjador. El curs va començar dilluns passat i les famílies que havien presentat la sol·licitud en els termes de la convocatòria ja sabien si els hi havia estat concedida i en quina quantitat.

Aquest any es van tramitar 438 sol·licituds de beca menjador per al segon cicle d'Infantil i Primària. D'aquestes, el Consell Comarcal del Vallès Occidental n'ha concedit 40 en la seva totalitat i 304 al 70%. Es dona la casuística que entre les ajudes al 70% es registren set beques que són de la meitat dels dies totals del curs. Això es dona en casos de custodies compartides on només un dels progenitors té dret a la beca.

Encara resten pendents de càlcul dotze sol·licituds i vuit encara no han estat processades. A més s'han recollit 27 fora de termini.

Per la seva part, l'Ajuntament de Santa Perpètua ha ampliat fins arribar a la seva totalitat 151 beques que el Consell Comarcal havia concedit al 70%. I de les pendents de càlcul ha donat cinc al 100% i dues al 50%. També per superar els llindars de finca, de capital mobiliari o el volum de renda familiar, l'Ajuntament ha considerat i aprovat 21 beques en la seva totalitat i set a la meitat.

Per últim, l'Ajuntament ha concedit beques menjador a usuaris de les escoles bressol municipals. En aquest cas només el Consistori se'n fa càrrec. Aquest curs s'havien recollit 56 sol·licituds i s'han atorgat 21 en la seva totalitat i nou a la meitat. Resten cinc per resoldre.

La regidora de Serveis Socials, Infància i Adolescència, Ana Bajo, ha afirmat que tant les escoles com les famílies han tingut la informació de la concessió de les beques per començar el nou curs escolar.

Bajo ha destacat que hi ha set beques del 70% de la meitat dels dies de menjador i que l'Ajuntament ha complementat quatre. La regidora ha explicat que són casos de custòdies compartides i ha anunciat les xifres totals de becats del Consell Comarcal.

L'Ajuntament es fa càrrec d'algunes beques que queden excloses per al Consell Comarcal però que des de Serveis Socials es consideren les situacions familiars, com ha explicat Ana Bajo. La regidora ha detallat que en alguns casos es fa un treball social que no es podria fer si els infants marxessin a dinar a casa. Sobre les demandes de beca menjador per a escoles bressol municipal, la regidora de Serveis Social ha explicat quina ha estat la decisió sobre les 56 sol·licituds fetes.

 

Foto: L'Ajuntament es fa càrrec de les beques menjador de les escoles bressol / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional
01 Des 2023 09:22 - RedaccióSanta Perpètua commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda en col·laboració amb l’Escola Municipal de les Arts [ ... ]

Unes quaranta parades ompliran aquest dissabte la Fira de Nadal
01 Des 2023 09:20 - RedaccióUnes quaranta parades ompliran aquest dissabte la Fira de Nadal

Gairebé una quarantena de paradetes participaran aquest dissabte 2 de desembre a la Fira de Nadal de [ ... ]

L’Assemblea Fènix debat aquest divendres quines de les onze propostes volen dur a terme
01 Des 2023 09:31 - RedaccióL’Assemblea Fènix debat aquest divendres quines de les onze propostes volen dur a terme

Ja ha arribat el dia de l’assemblea Fènix. Aquest divendres 1 de desembre a les 18 hores a La Promo [ ... ]