hola

Avui finalitza la programació de la Setmana Europea de la Mobilitat que Santa Perpètua ha celebrat amb diverses activitats com ara la possibilitat de viatjar en el bus urbà de manera gratuïta entre el 16 i avui 22 de setembre. El programa d'activitats inclou també avui el dia sense cotxes, durant el qual es tallarà la Rambla entre el carrer de Pau Casals i l'avinguda de Jacint Verdaguer i també el Passeig de la Florida entre l'Avinguda Onze de Setembre i el camí de la Granja. Aprofitant que la Rambla estarà tallada avui es pintarà al terra amb pintura termoplàstica dos jocs, un d'ells una xarranca. La regidora de Mobilitat, Neus Garcia, ha explicat que l'objectiu és que els infants puguin jugar quan la via estigui tallada al trànsit els dissabtes a la tarda i festius.

D'altra banda, La Policia Local també ha programat avui 22 de setembre la xerrada Game Over, una activitat que oferiran els monitors de l'Institut Guttman a les 11 hores al Centre Cívic Can Folguera per l'alumnat de 1r de Batxillerat i que té com a objectiu sensibilitzar al col·lectiu jove sobre els comportaments responsables i prudents en la mobilitat

La setmana de la Mobilitat se celebra aquest any amb el lema 'Fes salut. Mou-te de manera sostenible' i vol fer un homenatge a les dificultats que ha experimentat el món durant la pandèmia de la Covid-19 i destacar que la mobilitat sostenible està estretament relacionada amb la seguretat de les persones.


Foto: La Rambla, tallada al trànsit / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]