hola

 

La Regidoria de Serveis Socials, Infància i Adolescència recupera el Servei de Suport Emocional per adolescents i joves que va posar en marxa gràcies a un Pla de xoc motivat per la situació generada per la pandèmia. La Covid-19 ha posat de relleu necessitats d'assessorament de la població adolescent i jove que pateix trastorns d'ansietat i de conducta alimentària i l'augment considerable dels intents de suïcidi.

L'Ajuntament de Santa Perpètua considera que la prevenció del suïcidi adolescent i juvenil és una urgència social i, per això, ha decidit recuperar aquest servei que es posarà en marxa el mes d'octubre. La persona que s'encarregarà és una psicòloga especialista en adolescents i joves que és la mateixa que ja el va fer mesos enrere.

El servei de Suport Emocional per a adolescents i joves estarà ubicat a La Promotora, tot i que les sessions es faran al Centre Cívic de Can Folguera i disposa del telèfon 621 29 31 00 per tal que el jovent s'hi pugui adreçar per fer les seves consultes o demanar cita. La psicòloga responsable del servei passarà pels centres educatius de secundària per presentar el servei i donar-se a conèixer entre la població jove.

La cap del Servei d'acció socioeducativa, Xus López-Arenas ha afirmat que la pandèmia ha truncat les relacions socials per al creixement dels adolescents i joves i ha fet aflorar problemàtiques que els professionals no s'esperaven i que cal afrontar.

López-Arenas ha subratllat que el suïcidi és la primera causa de mort entre la gent jove i que des de l'Ajuntament es recupera aquesta figura que podrà acompanyar la població adolescent i jove en temes emocionals.

Per poder demanar informació i/o hora de consulta, ja es pot contactar a través del WhatsApp del mòbil 621 29 31 00 o mitjançant el correu electrònic acompanyamentSPM@itinere.cat.

 

Foto: El servei de Suport Emocional estarà ubicat a La Promotora / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]