hola

L'ONGD local Asperpol afronta l'última fase del projecte per moblar la clínica de Pakali Ba que ha estat restaurada i ampliada per l'entitat durant l'últim any. Aquest projecte ha comptat amb la subvenció de l'Ajuntament de Santa Perpètua.

El projecte constructiu de rehabilitació del centre mèdic ha solucionat molts problemes d'humitat en el sostre, s'ha ampliat la sala dedicada a maternitat que era molt petita i amb insuficient capacitat elèctrica, i per permetre l'ús de material mèdic molt necessari són imprescindibles plaques fotovoltaiques. Aquestes plaques són les que s'instal·laran en les properes dues setmanes amb els equips de voluntariat que viatgen amb membres d'Asperpol.

La presidenta d'Asperpol, Aurora Merchán, ha explicat que els voluntaris són vint-i-vuit en dues tandes diferents i de diferents professions, però sobretot policies. Merchán ha recordat que amb les plaques solars es podrà subministrar llum a la clínica que ha restaurat Asperpol i diferents punts de llum als carrers de la localitat.

Per poder avançar el projecte, Asperpol va enviar al juliol un contenidor amb tot el material necessari i aportacions de donacions com taules i cadires per a l'escola de Jarra Sukuta que es va rehabilitar el 2019 i llibres de text que s'han folrat per crear una biblioteca en el mateix centre. La presidenta d'Asperpol, Aurora Merchan, explica que el curs ha començat ja amb el nou mobiliari i també amb la nova biblioteca escolar.


Foto: L'ong local ja va enviar ajuda humanitària a Gàmbia / Asperpol

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]