hola

L'ONGD local Asperpol afronta l'última fase del projecte per moblar la clínica de Pakali Ba que ha estat restaurada i ampliada per l'entitat durant l'últim any. Aquest projecte ha comptat amb la subvenció de l'Ajuntament de Santa Perpètua.

El projecte constructiu de rehabilitació del centre mèdic ha solucionat molts problemes d'humitat en el sostre, s'ha ampliat la sala dedicada a maternitat que era molt petita i amb insuficient capacitat elèctrica, i per permetre l'ús de material mèdic molt necessari són imprescindibles plaques fotovoltaiques. Aquestes plaques són les que s'instal·laran en les properes dues setmanes amb els equips de voluntariat que viatgen amb membres d'Asperpol.

La presidenta d'Asperpol, Aurora Merchán, ha explicat que els voluntaris són vint-i-vuit en dues tandes diferents i de diferents professions, però sobretot policies. Merchán ha recordat que amb les plaques solars es podrà subministrar llum a la clínica que ha restaurat Asperpol i diferents punts de llum als carrers de la localitat.

Per poder avançar el projecte, Asperpol va enviar al juliol un contenidor amb tot el material necessari i aportacions de donacions com taules i cadires per a l'escola de Jarra Sukuta que es va rehabilitar el 2019 i llibres de text que s'han folrat per crear una biblioteca en el mateix centre. La presidenta d'Asperpol, Aurora Merchan, explica que el curs ha començat ja amb el nou mobiliari i també amb la nova biblioteca escolar.


Foto: L'ong local ja va enviar ajuda humanitària a Gàmbia / Asperpol

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]