hola

L'Esplai El Refugi començarà aquest dissabte la seva activitat de lleure d'una manera més semblant a l'època prepandèmia ja que no caldrà fer petits grups bombolla sinó que ja es pot tornar als grups habituals d'una vintena d'infants amb els seus monitors.

El que sí es manté respecte la temporada passada és els diferents punt de trobada a diferents espais del municipi, sempre a l'aire lliure, per a cadascun dels grups amb l'objectiu d'evitar aglomeracions. A més, no es faran activitats en espais tancats. Les mesures de seguretat, seran les ja conegudes distància entre persones, ús de la mascareta obligatòria i rentada habitual de mans.

Per tal de participar a l'esplai, cal fer la inscripció prèvia i signar la declaració responsable en relació a la situació de pandèmia generada per la Covid-19. Les inscripcions estan encara obertes i es poden realitzar contactant amb l'entitat a través de les seves xarxes socials o del correu electrònic ce.elrefugi@gmail.com

La presidenta de l'Esplai El Refugi, Roser Moliner, ha avançat que aquesta temporada tornen els grups habituals d'infants com a grup bombolla i, per tant, tot és més normal. Moliner ha puntualitzat que en cas de pluja no es podrà fer cap sessió perquè l'entitat no disposa d'espais per encabir a tots els inscrits i que continuarà els punts diferenciats de recollida per no aglomerar tantes persones a la plaça de l'Església. Les inscripcions estan obertes fins al 10 d'octubre. I el grup nou de més petits faran la seva inscripció al mes de desembre perquè han de començar al gener.

Des d'El Refugi s'han mostrat molt satisfets pel desenvolupament dels Campaments 2021. La presidenta de l'esplai ha indicat que tothom que va participar es va fer un test d'antígens i que no es va donar cap cas de contagi en totes les tandes.


Foto: Les inscripcions encara estan obertes / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]