hola

El Moviment veïnal per reobrir el CAP La Florida ha mostrat la seva satisfacció davant l'obertura del centre sanitari les tardes de dilluns a dijous des d'aquesta setmana. No obstant això, ha firmat que continuarà lluitant perquè el CAP La Florida obri també els divendres a la tarda.

La plataforma, de la qual formen part les associacions veïnals de Can Folguera, Centre Vila, La Creueta, La Florida i Gaudeix Mas Costa, ha afirmat que "som conscients de les dificultats que la pandèmia ha suposat per a tots nosaltres i per a les administracions, però sobretot per als pacients i usuaris dels serveis públics de salut dels nostres barris, i es per això que ens felicitem tots per las fites aconseguides".

El portaveu del Moviment veïnal per reobrir el CAP La Florida, Manel Llord, ha remarcat que esperaven el compliment de les promeses de l'ICS i que la notícia ha estat molt ben rebuda.Llord ha destacat que el moviment veïnal ha demostrat que quan s'uneix pot aconseguir gran fites.

La plataforma Moviment veïnal per reobrir el CAP La Florida no es dissol sinó que continuarà alerta i demanant les millores en els serveis sanitaris que siguin necessàries. Manel Llord ha destacat que les gestions realitzades per la regidora de Salut Pública, Sandra Gómez, han estat molt importants per aconseguir el servei 24 hores de farmàcies.D'altra banda, la plataforma veïnal també es mostra contenta perquè s'estan acabant les obres de millora dels accessos exteriors per als usuaris del Cap de Santa Perpètua, que van ser demanades als responsables de l'ICS.

El moviment veïnal continuarà fent seguiment de la totalitat dels compromisos adquirits per l’ICS, demanant el compliment de tots ells i "realitzant tantes activitats i mobilitzacions ciutadanes com siguin necessàries en un futur, per tal d’aconseguir uns serveis d’atenció primària i de sanitat pública com es mereix la nostra ciutat i els nostres barris", segons han expressat en un comunicat.


Foto: CAP La Florida / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]