hola

El Moviment veïnal per reobrir el CAP La Florida ha mostrat la seva satisfacció davant l'obertura del centre sanitari les tardes de dilluns a dijous des d'aquesta setmana. No obstant això, ha firmat que continuarà lluitant perquè el CAP La Florida obri també els divendres a la tarda.

La plataforma, de la qual formen part les associacions veïnals de Can Folguera, Centre Vila, La Creueta, La Florida i Gaudeix Mas Costa, ha afirmat que "som conscients de les dificultats que la pandèmia ha suposat per a tots nosaltres i per a les administracions, però sobretot per als pacients i usuaris dels serveis públics de salut dels nostres barris, i es per això que ens felicitem tots per las fites aconseguides".

El portaveu del Moviment veïnal per reobrir el CAP La Florida, Manel Llord, ha remarcat que esperaven el compliment de les promeses de l'ICS i que la notícia ha estat molt ben rebuda.Llord ha destacat que el moviment veïnal ha demostrat que quan s'uneix pot aconseguir gran fites.

La plataforma Moviment veïnal per reobrir el CAP La Florida no es dissol sinó que continuarà alerta i demanant les millores en els serveis sanitaris que siguin necessàries. Manel Llord ha destacat que les gestions realitzades per la regidora de Salut Pública, Sandra Gómez, han estat molt importants per aconseguir el servei 24 hores de farmàcies.D'altra banda, la plataforma veïnal també es mostra contenta perquè s'estan acabant les obres de millora dels accessos exteriors per als usuaris del Cap de Santa Perpètua, que van ser demanades als responsables de l'ICS.

El moviment veïnal continuarà fent seguiment de la totalitat dels compromisos adquirits per l’ICS, demanant el compliment de tots ells i "realitzant tantes activitats i mobilitzacions ciutadanes com siguin necessàries en un futur, per tal d’aconseguir uns serveis d’atenció primària i de sanitat pública com es mereix la nostra ciutat i els nostres barris", segons han expressat en un comunicat.


Foto: CAP La Florida / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proves sense passatgers aquest diumenge a la R-3
14 Jun 2024 11:19 - RedaccióProves sense passatgers aquest diumenge a la R-3

Aquest diumenge Renfe farà proves sense passatgers a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]

El parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny
14 Jun 2024 09:53 - RedaccióEl parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny

L’Ajuntament de Santa Perpètua obrirà el parc d’Aigua el dissabte 15 de juny. L’horari d’aquesta [ ... ]

L'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals
13 Jun 2024 13:26 - RedaccióL'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals

L'Ajuntament de Santa Perpètua està treballant perquè totes les famílies que han sol·licitat plaça [ ... ]