hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants dels equips participants de la darrera edició es van reunir el passat 4 d'octubre amb personal tècnic de la Regidoria de Desenvolupament Local per avaluar conjuntament el desenvolupament del progama i de l'activitat, que es va haver d'adaptar completament a la situació de pandèmia. El Consistori ha recollit les aportacions i les propostes de millora dels equips i comença a treballar en aquesta novena edició, que previsiblement, i si la pandèmia ho permet, tornarà a ser oberta al públic i es podria celebrar el dissabte 28 de maig de 2022.

Un cop es convoqui l'edició, l'alumnat de cicles formatius del Grau Superior d'Automoció participant haurà de dissenyar i construir un prototip de vehicle elèctric de quatre rodes sobre una base motriu comuna per fer-lo rodar i posar-lo a prova durant les proves que es duran a terme al Recinte Firal.

L'ElectroCatFP s'emmarca en el programa de Vehicle Elèctric i Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de Santa Perpètua i té com a objectius potenciar el treball en equip de l'alumnat i fomentar l'activitat experimental i creativa com a element pedagògic per al coneixement tècnic dels vehicles elèctrics i ser una plataforma per a la capacitació i promoció de tècnics especialitzats en vehicles de tracció elèctrica que donin cobertura a les necessitats sorgides d'un nou model de mobilitat basada en la tracció elèctrica.

 

Foto: Un dels participants de l'edició 2021 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua
21 Jun 2024 09:22 - RedaccióL’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua

  El primer cap de setmana de funcionament del parc d’Aigua va registrar incidències en el funcionament [ ... ]

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]