hola

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives en el marc del Dispositiu d'Orientació i TIC: DOT 2021. Una d'elles serà d'ofimàtica a nivell mitjà, que s'impartirà en format presencial i tindrà una durada de 40 hores. L'altra càpsula seran dues formacions sota els títols Identitat digital, protecció de dades i seguretat i Xarxes socials i professionals. La primera és de 6 hores i la segona de 9 i seran en format online. Sobre aquestes sessions, Desenvolupament Local explica que l'horari és flexible i que les persones apuntades es podran anar connectant en els moments del dia que tinguin disponibles a la plataforma spmaulavirtual.cat.

D'altra banda, en el marc del DOT 2021, en el mes de novembre Desenvolupament Local inicia el curs Comunicació i Màrqueting Digital, que tindrà una durada de 80 hores. Aquesta és una formació adreçada a persones amb experiència professional d'administració i/o comerç que volen adquirir coneixements sobre màrqueting digital.

La Regidoria detalla que aquestes càpsules es realitzaran en horari de matí i "estan enfocades a què les persones puguin treballar la millora de les competències informàtiques i de noves tecnologies per adequar-les a les demandes emergents del mercat de treball".

El dispositiu DOT és un programa d'orientació i acompanyament a la recerca de feina, adreçat a persones residents del municipi en situació de desocupació i treballadores en cerca d'una millora de feina. És un projecte que està cofinançat per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i que s'emmarca en el Catàleg de Serveis 2021 de la Xarxa de Governs Locals.

Les persones interessades en les formacions de l'octubre poden rebre més informació a la recepció de Desenvolupament Local o trucant al 93 544 61 63.

 

Foto: Una de les càpsules tractarà el tema de les xarxes socials / Adobe Stock

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament
28 Maig 2024 12:24 - RedaccióUn total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament

L’activitat Visquem l’Ajuntament, que cada any ofereix el Consistori als centres educatius de Primària [ ... ]

Parada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum
28 Maig 2024 12:19 - RedaccióParada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum

Santa Perpètua commemorarà el 30 de maig el Dia sense fum amb una parada informativa al mercat ambulant [ ... ]

La riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli
28 Maig 2024 11:54 - RedaccióLa riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli

Aquest mes de maig s’ha complert un any del vessament de 1.000 m3 d’oli vegetal a la riera Seca [ ... ]