hola

Les treballadores del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental han convocat vagues parcials del servei en defensa de les seves condicions de treball. El Comitè d’Empresa de People Plus Innovation, concessionària del SAD, ha convocat 4 jornades d’aturades els dies 25 i 26 d’octubre, i el 2 i 3 de novembre entre les 9 i les 13 hores. El SAD dona servei a 12 municipis de la comarca, entre ells Santa Perpètua, i atén 736 persones. Un total de 134 treballadores familiars i 28 auxiliars presten servei a aquests municipis.

CCOO ha informat que des de que l’any 2020 aquesta empresa va iniciar la prestació d’aquest servei s’han succeït els conflictes i els incompliments. Entre ells la mala gestió dels calendaris laborals i borsa d'hores, la manca de prevenció de riscos laborals i l'incompliment de la formació i del compromís d’increment salarial adquirit en la licitació del servei.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental va participar el 21 d'octubre en la reunió del Tribunal Laboral de Catalunya amb l’empresa i les treballadores del SAD però la mediació va acabar sense acord. En un comunicat l'organisme lamenta el desacord i reitera la necessitat de diàleg per tal d’avançar en una millora de les condicions laborals dels treballadors i treballadores i també per tal de garantir el que el Servei d’Atenció Domiciliària es presti d’una manera eficaç i eficient.


Foto: Mobilització de les treballadores del SAD el juliol de l'any passat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]