hola

Les treballadores del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental han convocat vagues parcials del servei en defensa de les seves condicions de treball. El Comitè d’Empresa de People Plus Innovation, concessionària del SAD, ha convocat 4 jornades d’aturades els dies 25 i 26 d’octubre, i el 2 i 3 de novembre entre les 9 i les 13 hores. El SAD dona servei a 12 municipis de la comarca, entre ells Santa Perpètua, i atén 736 persones. Un total de 134 treballadores familiars i 28 auxiliars presten servei a aquests municipis.

CCOO ha informat que des de que l’any 2020 aquesta empresa va iniciar la prestació d’aquest servei s’han succeït els conflictes i els incompliments. Entre ells la mala gestió dels calendaris laborals i borsa d'hores, la manca de prevenció de riscos laborals i l'incompliment de la formació i del compromís d’increment salarial adquirit en la licitació del servei.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental va participar el 21 d'octubre en la reunió del Tribunal Laboral de Catalunya amb l’empresa i les treballadores del SAD però la mediació va acabar sense acord. En un comunicat l'organisme lamenta el desacord i reitera la necessitat de diàleg per tal d’avançar en una millora de les condicions laborals dels treballadors i treballadores i també per tal de garantir el que el Servei d’Atenció Domiciliària es presti d’una manera eficaç i eficient.


Foto: Mobilització de les treballadores del SAD el juliol de l'any passat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]