hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda està treballant en un nou Pla de Mobilitat Urbana del municipi, que recollirà les actuacions més destacades en la matèria amb vigència fins a l’any 2027. Amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Consistori ha encarregat a l’empresa Intra la fase de prediagnosi que es presentarà demà en un acte presencial a la sala de Plens. “L’objectiu és consensuar amb agents econòmics, socials i persones expertes tant la diagnosi com el conjunt de propostes d’aquest nou pla i per aquest motiu convidem a entitats, empresariat i ciutadania interessada a aquesta presentació i també a inscriure’s com a participants de la Taula de Mobilitat de Santa Perpètua”, ha explicat l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia. La Taula de Mobilitat serà l’organisme participatiu que elaborarà el Pla.

Les entitats, empreses i persones a títol particular que vulguin participar a la sessió del dia 26 i formar part de la Taula de la Mobilitat es poden inscriure a través del formulari que trobaran al web municipal staperpetua.cat. La sessió tindrà lloc a les 18.30 hores.

Entre d’altres, es treballaran els següents aspectes: mobilitat de polígons i connexions amb la xarxa viària interurbana; transport públic i intercanvi de modes de transport; i mobilitat equipaments, accessibilitat i pacificació del trànsit.

En el marc de la diagnosi del Pla, als darrers dies s’han instal·lat uns quantificadors de pas de vehicles en algunes de les arteries principals del municipi com les avingudes Tres, de l’Onze de Setembre, de mossèn Jacint Verdaguer. Aquests elements permetran determinar el flux de vehicles que circulen a diari per aquests vials.

 

Foto: Demà es presentarà la fase de prediagnosi / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]