hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda està treballant en un nou Pla de Mobilitat Urbana del municipi, que recollirà les actuacions més destacades en la matèria amb vigència fins a l’any 2027. Amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Consistori ha encarregat a l’empresa Intra la fase de prediagnosi que es presentarà demà en un acte presencial a la sala de Plens. “L’objectiu és consensuar amb agents econòmics, socials i persones expertes tant la diagnosi com el conjunt de propostes d’aquest nou pla i per aquest motiu convidem a entitats, empresariat i ciutadania interessada a aquesta presentació i també a inscriure’s com a participants de la Taula de Mobilitat de Santa Perpètua”, ha explicat l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia. La Taula de Mobilitat serà l’organisme participatiu que elaborarà el Pla.

Les entitats, empreses i persones a títol particular que vulguin participar a la sessió del dia 26 i formar part de la Taula de la Mobilitat es poden inscriure a través del formulari que trobaran al web municipal staperpetua.cat. La sessió tindrà lloc a les 18.30 hores.

Entre d’altres, es treballaran els següents aspectes: mobilitat de polígons i connexions amb la xarxa viària interurbana; transport públic i intercanvi de modes de transport; i mobilitat equipaments, accessibilitat i pacificació del trànsit.

En el marc de la diagnosi del Pla, als darrers dies s’han instal·lat uns quantificadors de pas de vehicles en algunes de les arteries principals del municipi com les avingudes Tres, de l’Onze de Setembre, de mossèn Jacint Verdaguer. Aquests elements permetran determinar el flux de vehicles que circulen a diari per aquests vials.

 

Foto: Demà es presentarà la fase de prediagnosi / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]