hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda està treballant en un nou Pla de Mobilitat Urbana del municipi, que recollirà les actuacions més destacades en la matèria amb vigència fins a l’any 2027. Amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Consistori ha encarregat a l’empresa Intra la fase de prediagnosi que es presentarà demà en un acte presencial a la sala de Plens. “L’objectiu és consensuar amb agents econòmics, socials i persones expertes tant la diagnosi com el conjunt de propostes d’aquest nou pla i per aquest motiu convidem a entitats, empresariat i ciutadania interessada a aquesta presentació i també a inscriure’s com a participants de la Taula de Mobilitat de Santa Perpètua”, ha explicat l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia. La Taula de Mobilitat serà l’organisme participatiu que elaborarà el Pla.

Les entitats, empreses i persones a títol particular que vulguin participar a la sessió del dia 26 i formar part de la Taula de la Mobilitat es poden inscriure a través del formulari que trobaran al web municipal staperpetua.cat. La sessió tindrà lloc a les 18.30 hores.

Entre d’altres, es treballaran els següents aspectes: mobilitat de polígons i connexions amb la xarxa viària interurbana; transport públic i intercanvi de modes de transport; i mobilitat equipaments, accessibilitat i pacificació del trànsit.

En el marc de la diagnosi del Pla, als darrers dies s’han instal·lat uns quantificadors de pas de vehicles en algunes de les arteries principals del municipi com les avingudes Tres, de l’Onze de Setembre, de mossèn Jacint Verdaguer. Aquests elements permetran determinar el flux de vehicles que circulen a diari per aquests vials.

 

Foto: Demà es presentarà la fase de prediagnosi / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Escola Bernat de Mogoda se suma a la commemoració del 25N
28 Nov 2023 09:55 - RedaccióL'Escola Bernat de Mogoda se suma a la commemoració del 25N

La comunitat educativa i les famílies de l'Escola Bernat de Mogoda s'han sumat a la commemoració del [ ... ]

La Policia Nacional intervé 80 quilos de cocaïna a Santa Perpètua i deté tres membres per tràfic de drogues
27 Nov 2023 14:16 - RedaccióLa Policia Nacional intervé 80 quilos de cocaïna a Santa Perpètua i deté tres membres per tràfic de drogues

La Policia Nacional ha detingut a Santa Perpètua de Mogoda tres membres d'un grup dedicat al tràfic [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica ret homenatge a les víctimes de les violències masclistes
27 Nov 2023 11:21 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica ret homenatge a les víctimes de les violències masclistes

L'alumnat i professorat de l'Institut Estela Ibèrica va retre homenatge a totes les víctimes de les [ ... ]