hola

La Fira de Comerç 2021 organitzada per l’Associació de Comerciants de Santa Perpètua Els Comerciants, amb el suport de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament, ha estat una de les més concorregudes dels darrers anys. Sota l'eslògan 'Que comenci l’espectacle!' 25 establiments de diversa tipologia van exposar productes i serveis en uns estands ambientats en el cinema.

El públic va respondre i va assistir a la fira on va interactuar amb els comerciants que han destacat l'interès de la ciutadania i les vendes que es van fer. Els establiments de restauració participants van comptar amb una zona de pícnic propera a l'escenari per on van passar les entitats Ball de Gitanes, Casa de Andalucía i dansa del ventre a més de la batukada de l'EMA. També un espectacle de pallassos i un concert.

Els Comerciants van organitzar un sorteig de 100 euros en el qual van participar dues-centes persones, xifra similar a la dels infants que van pujar als inflables, i a través d'Instagram el públic amb les seus selfies a l'estand de l'entitat podia escollir l'estand millor ambientat en la temàtica.

La impressió que s'han portat els establiments participants és que els havia servit per donar-se a conèixer, per mostrar els seus productes i per vendre'ls. En general es mostraven molt satisfets i, de fet, estaven animats a organitzar noves activitats, segons ha explicat la responsable de màrqueting de l'entitat Els Comerciants, Marta Planas, que assegura que això dona molta energia a l'associació i als comerciants després de dos anys tan dolents per al comerç local.

Planas afirma que la ciutadania va respondre tant bé que, fins i tot va sorprendre a alguns establiments veterans i alguns que fins ahir no estaven associats.Un dels objectius és visibilitzar el comerç local i, segons Marta Planas, l'objectiu està aconseguit perquè la ciutadania es va anar aturant als estands per conèixer què poden trobar al municipi. Els establiments de restauració van esgotar existències i sobretot al matí hi va haver moments de ple a la zona de pícnic, segons informa Els Comerciants.

 

Foto: 25 establiments van exposar els seus productes i serveis / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]