hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha posat en marxa el Servei d'intervenció socioeducativa no residencial amb 65 inscrits. Està destinat a infants i adolescents, des de P4 fins a 6è de Primària, i un dels objectius principals és prevenir i evitar el deteriorament de les situacions de risc i potenciar la socialització i el desenvolupament de la personalitat.

Aquest servei s'ofereix de dilluns a divendres de 17 a 19 h als centres cívics Can Folguera, La Creueta i El Vapor i a l'equipament de la plaça de Can Folguera conegut com El Formiguer. En total són cinc grups i en una època de normalitat sanitària el màxim de participants seria de 100. No obstant això, el Procicat marcarà quins seran els límits màxims d'inscripció. L'Ajuntament de Santa Perpètua espera poder informar properament sobre les places que quedin lliures a cada grup per tal que les famílies puguin optar a inscriure els seus infants. Les interessades poden atansar-se en l'horari del servei al centre cívic que li interessi o si l'infant estudia en una escola pública pot demanar-li al tutor per tal que li comuniqui als integradors socials DIMO.

La primera part de l'horari es dedica a fer un berenar saludable i a fer els deures pendents de l'escola i la segona part de l'horari es destina a activitats lúdico-educatives com jocs, tallers, cançons, sortides, visites a activitats específiques d'equipaments com la Biblioteca, o la programació del Sociocultural SPM.

 

Foto: Taller de Nadal amb infants / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proves sense passatgers aquest diumenge a la R-3
14 Jun 2024 11:19 - RedaccióProves sense passatgers aquest diumenge a la R-3

Aquest diumenge Renfe farà proves sense passatgers a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]

El parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny
14 Jun 2024 09:53 - RedaccióEl parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny

L’Ajuntament de Santa Perpètua obrirà el parc d’Aigua el dissabte 15 de juny. L’horari d’aquesta [ ... ]

L'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals
13 Jun 2024 13:26 - RedaccióL'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals

L'Ajuntament de Santa Perpètua està treballant perquè totes les famílies que han sol·licitat plaça [ ... ]