hola

L’Escola d’Adults Can Folguera, situada a la Granja Soldevila, manté obertes les matrícules fins al 29 d’octubre. Les persones interessades poden preguntar a secretaria al 93 574 05 10 per obtenir informació sobre l’ensenyament que vulguin i saber si necessiten fer prova de nivell. El director de l’Escola d’Adults Can Folguera, Julio Lasobras, ha explicat que la pandèmia ha afectat negativament al centre, ja que abans de la Covid-19 la xifra d’alumnat era de 380 i ara es mou entre els 250.

El centre ofereix cursos d’ensenyament bàsics. La formació instrumental, que és la formació equivalent a Primària, a dos nivells diferents; i el graduat en educació secundària GESO1 i GESO2. Les persones que tenen EGB passen directament a GESO2 i es poden fer proves de nivell per acreditar algunes matèries. L’Escola d’Adults també prepara persones amb ESO o sense per superar les proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior. Pel que fa a idiomes, l’Escola d’Adults Can Folguera ofereix sis grups d’anglès, dos de cada nivell en horari de matí i vespre i tres grups de francès, un de cada nivell. Si es superen els tres cursos es pot passar a un 3r d’escola oficial d’idiomes sense necessitat de prova prèvia. També ofereix català i castellà per a persones nouvingudes i principiants.

Una altra opció de l’Escola d’Adults és informàtica a nivell usuari de quatre nivells. Aquests són Competic inicial i Competic 1, 2 i 3 que incorporen un títol que és equivalent a l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC). Julio Lasobras ha destacat que, “si no hi ha entrebancs, el proper curs l’Escola d’Adults es podrà traslladar a l’edifici que actualment ocupa l’Escola Els Aigüerols i guanyar espais per poder organitzar activitats pròpies del centre.”


Foto: La matriculació està oberta fins al 29 d'octubre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]