hola

La companyia d’aigües CASSA ha finalitzat l’obra d’un dipòsit de clor amb una capacitat de deu metres cúbics per al reg del parc Central. El nou sistema que s’ha instal·lat millora el tractament de l’aigua de la bassa, que prové d’un aqüífer, la drena, la clora i permet el reg de tota la zona enjardinada. L’objectiu d’aquesta actuació ha estat aconseguir i aprofitar els recursos hidrològics en tot el equipament per estalviar aigua aplicant criteris d’usos d’aigua regenerativa a l’hora que es contribueix al drenatge de l’aigua de la bassa que s’utilitzarà per al reg i que acabarà filtrant-se al mateix aqüífer, “tancant així un cicle d’aigua sostenible a l’ecosistema”, segons ha destacat el regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández.

A més el sistema millora el drenatge de la bassa de manera que facilita la renovació d’aigua i millora la seva qualitat. Fins ara per normativa vigent, per prevenció de legionel·losis i altres riscos en la polvorització de l’aigua, el parc es regava amb aigua de xarxa clorada, i amb “aquesta actuació s’estalviarà aquesta aigua de boca”, segons expressa Hernández.

L’edil també ha informat que l’obra no ha suposat cap cost per les arques municipals, ja que forma part de les inversions del fons de reposició anual que estableixen l’Ajuntament i CASSA, concessionària del servei d’aigües.

 

Foto: El regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica visitant el dipòsit / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Escola Bernat de Mogoda se suma a la commemoració del 25N
28 Nov 2023 09:55 - RedaccióL'Escola Bernat de Mogoda se suma a la commemoració del 25N

La comunitat educativa i les famílies de l'Escola Bernat de Mogoda s'han sumat a la commemoració del [ ... ]

La Policia Nacional intervé 80 quilos de cocaïna a Santa Perpètua i deté tres membres per tràfic de drogues
27 Nov 2023 14:16 - RedaccióLa Policia Nacional intervé 80 quilos de cocaïna a Santa Perpètua i deté tres membres per tràfic de drogues

La Policia Nacional ha detingut a Santa Perpètua de Mogoda tres membres d'un grup dedicat al tràfic [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica ret homenatge a les víctimes de les violències masclistes
27 Nov 2023 11:21 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica ret homenatge a les víctimes de les violències masclistes

L'alumnat i professorat de l'Institut Estela Ibèrica va retre homenatge a totes les víctimes de les [ ... ]