hola

L'Ajuntament d'El Paso ha informat a l'Ajuntament de Santa Perpètua que les bufadores que va adquirir el Consistori perpetuenc ja han arribat al municipi canari.

Fa un parell de setmanes, amb el suport de l'empresa local Due Logística, l'Ajuntament va enviar 25 bufadores a El Paso per ajudar a netejar l'acumulació de cendra i pols provocada per l'erupció volcànica de Cumbre Vieja. La Corporació fa una crida solidària a seguir col·laborant per ajudar al municipi d'El Paso a través de donacions econòmiques per comprar més bufadores, ja que segons va explicar en una entrevista a Ràdio Santa Perpètua l'alcalde del municipi canari, Sergio Rodríguez, aquest material és "una eina molt necessària per fer la neteja perquè la situació es perllongarà en el temps".

Per això, i a causa d'un reclam ciutadà per contribuir a la causa, l'Ajuntament va obrir un compte corrent (ES3621005000530200292698) i un codi bizum (03880) perquè la ciutadania faci aportacions econòmiques per poder fer un segon enviament de bufadores. Aquesta recaptació encara està en marxa i ja suma gairebé 300 euros. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, anima a la ciutadania del municipi a contribuir amb la causa en la mida de les seves possibilitats, perquè "els habitants de La Palma continuaran necessitant la nostra solidaritat".

El vincle entre el Consistori i El Paso és una veïna de Santa Perpètua originària de l'illa, la Kisberlin Afonso. Ella va ser una de les persones que van contactar amb l'Ajuntament per proposar dur a terme una campanya solidària. La perpetuenca ha agraït a l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, "la preocupació que tenen amb la meva terra i les accions solidàries que estan realitzant per ajudar".

 

Foto: Les bufadores han arribat aquesta setmana / Ajuntament d'El Paso

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]