hola

La plataforma Compraprop, la botiga online dels municipis de l'Eix de la Riera de Caldes, celebrarà els seus primers cinc mesos amb una setmana plena de sorpreses. Entre el 8 i el 14 de novembre, els més de 200 comerços adherits seran els protagonistes de La Setmana del Compraprop. La plataforma de compra a Internet vol encabir tots els petits comerços dels sis municipis de l'AMERC i fomentar la compra de proximitat. La regidora de Comerç de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Neus Garcia, ha inaugurat la celebració avui a les 10.30 hores a El Planeta de Alba, un dels comerços locals adherits.

Durant La Setmana del Compraprop, els establiments de les sis poblacions de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC) engalanaran les seves botigues i lluiran el distintiu de comerç adherit. Les botigues tindran material promocional per donar conèixer a la ciutadania aquest nou centre comercial online i es repartiran obsequis, entre altres propostes.

La campanya també es durà a terme a través de les xarxes socials i inclou, per exemple, diversos sortejos de lots de productes i serveis. L'ecommerce de proximitat compta amb perfil a Instagram (@compraprop) i Facebook (@compraprop.rieradecaldes) i es pot seguir sota el hashtag #compraprop #somelcordelspobles.
La presidenta de l'AMERC i alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha explicat que amb aquesta campanya "volem augmentar la visibilitat i la notorietat d'aquesta botiga virtual, que és una aposta dels municipis de l'AMERC amb l'objectiu de facilitar a la nostra ciutadania la compra als comerços de proximitat, enfortint vincles entre els sis municipis i alhora dinamitzar el teixit socioeconòmic del nostre territori". L'edil ha convidat a tothom a registrar-se a la plataforma i conèixer la gran varietat de productes i serveis que s'hi ofereixen i ha recordat que comprar en aquest portal és més sostenible perquè permet gaudir de productes de proximitat i reduir les emissions que genera el transport.

La Plataforma Compraprop va néixer el mes de juny i ja compta amb més de 200 venedors registrats, 125 actius de comerços de proximitat dels municipis Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat. Aquesta gran galeria comercial online posa a disposició de la ciutadania més de 3.700 productes i està organitzada per poblacions i per categories: alimentació; electrònica, informàtica i fotografia; restauració i serveis turístics; llibres, papereria i lleure; moda i complements; flors, plantes i animals; bellesa i salut; esports; llar i bricolatge i automoció. La compra online ofereix tant l'opció click&collect de recollida a la botiga, com de transport a domicili.

Compraprop és un projecte de l'AMERC que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

Foto: La Setmana del Compraprop ha començat avui / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]