hola

Tres són les novetats que s’inclouen al Catàleg del Servei Comunitari del curs 2021-22. Les nostres veïnes científiques: Les coneixes?, Col·laborem amb la Lliga Fair Play!, i Desxifrant el nostre patrimoni immaterial són els títols de les noves propostes del Catàleg, que presenta vuit projectes en total. El Servei Comunitari és una eina per treballar la competència social i ciutadana, i per educar l’alumnat en la ciutadania activa, fomentant el seu compromís en la construcció d’una societat més justa, cohesionada i arrelada al territori. També és un instrument per promoure el treball en xarxa entre els agents educatius per avançar cap als objectius de la Ciutat Educadora, segons destaca la Regidoria d’Educació. Les nostres veïnes científiques: Les coneixes? crearà un itinerari temàtic dedicat a l’aportació de la dona en la ciència a partir de la seva recerca i descobriments. L’objectiu és apropar referents femenins en l’àmbit de la Ciència i fomentar les vocacions científiques entre les estudiants de secundària. L’activitat compta amb el suport de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), l’Asociación de Mujeres Investigadoras y Tecnólogas (AMIT), l’Observatori de la Difusió de la Ciència de la UAB, i l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC). Col·laborem amb la Lliga Fair Play! permetrà a l’alumnat de 3r d’ESO la col·laboració en l’arbitratge dels partits de futbol sala d’educació primària de la Lliga Fair Play, impulsada per l’Ajuntament. Aquesta lliga de futbol sala se centra en la promoció dels principals valors de l’esport i s’adreça als grups de futbol extraescolar que les AMPA/AFA impulsen a les escoles.

La darrera novetat, Desxifrant el nostre patrimoni immaterial, proposa recuperar el patrimoni immaterial vinculat a la memòria històrica local i fer-lo accessible a la ciutadania de Santa Perpètua.

Els projectes Descobrim la Biodiversitat a la Riera de Caldes, Ment activa per a la nostra gent gran!, que es va iniciar dimecres passat, Sumem amb el PAE, Benvinguda a Santa Perpètua i Impulsem l’estratègia Residu Zero continuen aquest curs. El regidor d’Educació, Pere García, ha explicat que aquest curs el pro­grama es vol centrar en Santa Perpètua perquè l’objectiu és integrar la comunitat escolar en la local.

 

Foto: Presentació d’un projecte del Servei Comunitari del curs passat / Regidoria d’Educació

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora
29 Nov 2023 11:22 - RedaccióSanta Perpètua commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Santa Perpètua de Mogoda commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. L’acte [ ... ]

L'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes
29 Nov 2023 09:38 - RedaccióL'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes

Durant les tres primeres setmanes de funcionament de l'app de la zona vermella i de la zona de càrrega [ ... ]

Santa Perpètua rep una subvenció per iniciar el Pla Educatiu d'Entorn
29 Nov 2023 11:08 - RedaccióSanta Perpètua rep una subvenció per iniciar el Pla Educatiu d'Entorn

Santa Perpètua està en disposició d'iniciar al Pla Educatiu d'Entorn després de rebre la subvenció [ ... ]