hola

La Regidoria de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Santa Perpètua ha endegat aquest mes noves accions del dispositiu Engega'tLand 2021. L'edició d'enguany continua amb activitats com una formació de vuit hores sota el títol 'Com fer presentacions creatives', que tindrà lloc del 22 al 29 de novembre, en format presencial i pels matins. L'objectiu d'aquesta acció és que les persones participants treballin "la millora de les competències informàtiques i de noves tecnologies per adequar-les a les demandes emergents del mercat de treball", tal com ha explicat el departament municipal. Les persones que estiguin interessades en aquest monogràfic o en la resta d'accions del dispositiu Engega'tLand 2021 poden adreçar-se a la recepció de Desenvolupament Local i omplir el full d'inscripció a la borsa de treball en cas de no estar inscrites. Així, se'ls convocarà a una sessió informativa o a una entrevista d'acollida, segons informa la Regidoria. Per demanar més informació també poden trucar al 93 544 61 63 o enviar un cor­reu a perezmr@staperpetua.cat.

Aquest dispositiu, cofinançat per la Diputació de Barcelona, s'adreça a joves del municipi d'entre 16 i 29 anys que es troben aturats o treballen i busquen una millora de feina i/o formar-se. D'aquesta manera, ofereix als joves de Santa Perpètua coneixements per millorar les seves capacitats, habilitats i actituds indispensables en l'actual mercat laboral. Les accions formatives són gratuïtes i s'adapten a la situació actual de pandèmia.

 

Foto: Participants al programa, durant una de les sessions del mes d’octubre / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]