hola

L'Ajuntament obre avui el període per que les famílies en situació de vulnerabilitat econòmica i social del municipi puguin sol·licitar ser beneficiàries de la campanya Cap Infant Sense Joguina. Aquest programa s'adreça a famílies amb infants i adolescents fins als 17 anys i té per objectiu que cap infant del municipi es quedi sense regal la Nit de Reis. Les famílies que vulguin ser beneficiàries de la campanya ho han de demanar formalment entre els dies 22 de novembre i 5 de desembre presentant una instància específica de forma telemàtica en aquest enllaç, o bé de forma presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), en horari de 9 a 14 hores. Per ser ateses de manera presencial, caldrà demanar cita prèvia a l'OAC través del web municipal o al telèfon 93 574 32 34. Les famílies sol·licitants poden indicar en la mateixa instància quin tipus de joc o joguina creuen que pot agradar més als seus fills i filles amb l'objectiu d'ajustar-se més a les necessitats de cada família i als gustos de cada infant.

Les famílies sol·licitants poden indicar en la mateixa instància quin tipus de joc o joguina creuen que pot agradar més als seus fills i filles amb l'objectiu d'ajustar-se més a les necessitats de cada família i als gustos de cada infant. Un any més la Biblioteca Josep Jardí també ha fet un llistat de llibres recomanats per edats i cada beneficiari rebrà també un llibre. La regidora de Serveis Socials, Infància i Adolescència de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Ana Bajo, anima la ciutadania a prendre part en la segona part de la campanya Cap infant sense joguina que és la donació de joguines noves. Bajo ha agraït la donació de sis pilotes de bàsquet que ha fet el Club Bàsquet Santa Perpètua. L'alumnat de l'Institut Rovira-Forns dins del Servei Comunitari faran voluntariat preparant els lots per a cada família, segons ha anunciat la regidora de Serveis Socials, Infància i Adolescència, i aquest any també farà voluntariat joves residents al Pinetó.

Paral·lelament, el proper dilluns i fins al 16 de desembre també s'obre el període per tal que les persones que vulguin col·laborar en la campanya puguin aportar joguines, que han de ser noves i no bèl·liques ni sexistes i sense embolicar. Aquestes donacions es poden fer a través de la Xarxa de Centres Cívics i al Pavelló. L'any passat es van beneficiar d'aquesta campanya un total de 119 infants de 56 famílies en situació de vulnerabilitat.

 

Foto: Imatge d’arxiu de la preparació de lots per als infants i joves beneficiaris / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València
24 Maig 2024 12:15 - RedaccióLa propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València

La propera setmana començarà la prova pilot de la zona taronja en l’aparcament del carrer de València [ ... ]

El Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats
24 Maig 2024 11:38 - RedaccióEl Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats

El Casal Popular Pit Roig inaugura la seva nova seu situada a la plaça de l’Església amb activitats [ ... ]

Catorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central
24 Maig 2024 09:19 - RedaccióCatorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central

Catorze equips formats per alumnat de cicles formatius del grau superior d’automoció d’arreu de [ ... ]